Rabbim sizlerden razı olsun kardeşler. Inşallah bu gece dualarımız mazlum coğrafyalarımız üzerine olsun. Burada ümmeti yetim coğrafyalarından öyle insanlarla karşılaşıyorsunuz ki halimize ne kadar şükür etsek az.
IFTAR sofralarında kardeşlerim memleketteki hallerini dinliyorsun kendinden utanıyorsun.
Hac yapan kardeşler bilir çok kalabalık ama Ramazan son 10 gün kadar kalabalık hiç görmedim.
Tavaf yapmanız için çok fırsat kolluyorsunuz.
Özellikle ihramlı umrecilere imkan veriyorlar. Öğlen güneş ortalama 50 derece. Geceleri başka bir güzel. Inşallah mevlam gelemeyen tüm kardeşlerime nasip etsin. Ne yapıp edin ailece gelin. Alın çoluk çocuğu sömestre tatilini burda yaptırın.
Ilkan para yok asla demeyin. Mevlam aşkla yanana öyle imkanlar veriyor ki nasıl geldiğinizi dahi anlamıyorsunuz.
Geçen sene ders halkasında ki kardeşleri zorlamıştım.
Hocam para yok vs. Sonra Allah razıolsun şartlarını zorlayıp eşlerinize alıp geldiler. Hepsi ailece şimdi kâbe diyor başka birşey demiyor.
Kadınlar erkeklerden daha çok kıymetini biliyor buraların. Erkekler iş güç derken o şevki yıpranıyor. Kadınlarsa sürekli kâbe sevdası.
Rabbim hepimizi buralardan ayırmasın kardeşlerim.
Bana özelden dua icin mesaj atanlarin bilhassa o müşkülleri üzerine çokca zikrettiğim hassaten belirteyim.
Inşallah orada ümmet nedir? Kardeşlik nedir? Neden kâbe de olduğu gibi kardeş olamıyoruz üzerine izlenimleri yazacağız
|