Yerinde bir açıklama oldu. Sağolun. Anlaşılan o ki; kimse kimseden temiz değil. Ahlaki değerler anlamında sınıfta kaldılar. Sapıklığa giden bu yolda karşımıza, parçalanmaya uğraşılan aile çıkıyor. Babalar yoğun tempolu işlerde..Anne eşitlik arayışında en ağır işlerde çalışıyor.Birileri çıkıp onun adına övücü açıklamalar yapıyor. Daha çok dışarı çıkın cinayetlerin yüzde 70 i ev içinde yaşanıyor haydin sokaklara diyor..Çocuklar 3 yaştan kreşlere... Külliyeler, medreseler, vakıflar inşa ederek büyüyenler acaba bu gençler üzerinede eğiliyor, bir eğitim, yardım rehabilite uyguluyorlarmı?? Duymadık...Sonra oturup bu sapkınlıkları konuşuyoruz.
Yani; kimse kimsenin hesap defterini tutmasın. Yoksa herkes hesaplarının altında ezilir. Her nefis kendi kazancının, tutum ve davranışlarının rehinidir..O yüzden herkes önce kendi hesabına baksın...Hesaplar en adil şekliyle, kimsenin hakkı kimseye zerre geçmeyecek şekilde tutuluyor zaten.. Mahkemei Kübra'da kimse mahçup olup utanmasın inşallah...
Allah gençleri, neslimizi bu sapıklıktan korusun...Ailelere bilinç nasibeylesin...Destek veren, onaylayan herkesten uzak eylesin...Allahumme amin...