Konu Başlıkları: HAYIR Çarşısı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2020, 09:44   Mesaj No:74

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Memleket:MEDİNEWEB
Konular: 1328
Beğenildi:12678
Beğendi:9310
Takdirleri:28874
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!

Alıntı:
Mihrinaz Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Selamun aleyküm medinewebin hayrısever hayırda yarışan sevgi ve saygıdeğer üyeleri..
Çrşıya uğramıyoruz diye hayrı kestiğimizi sanmayın..Bulunduğum yerde gönüllülerimizin ulaştırdığı kıyafetlerle çok çocuğumuzu giydirdik.
Bugün Cuma..
İçinizi ısıtacak çok güzel bir kampanyayla yanınızdayım..
Tevafuken karşıma çıkan ve hemen iletişime geçtiğim bir kampanyayı sizinle paylaşıyorum...

2014 Kobani olaylarında Siirt'te şehrin kütüphanesi yakılıyor. Ve yeni bir halk kütüphanesi yapılıyor. Ama içinin kitaplara ihtiyacı var. Polis eşi olan öğretmenimiz Sevinç hanım elini taşın altına koyuyor ve böyle güzel bir kampanyaya öncülük ediyor.
POLİS SAYFASINDA KARŞILAŞTIĞIM bu ilanı sizlerle de gönül rahatlığıyla paylaşıyorum..
Bugün Cumanın hayırlı olmasını isteyen, meajatmak yerine kütüphanesine bir göz atsın diyorum. Çocuk hikaye,roman, test, kaynak kitaplar,her alandan mesleki kitaplar aklınıza gelebilecek elinizde ne varsa..Aöf kitapları bile...
Bu numaradan kendisine ulaşırsanız ve medineweb den arıyoruz derseniz verdiği adrese teslim edebilirsiniz..
Hatta öyle güzel bir insanki çocuklara giyim, eşya, vs.konularında da çok yardımcı..
Bende gönüllerinize talibim..Yapmanız gereken bu numarayla irtibat kurmak ve bizimle de paylaşmanız.

Siirt'ten , İzmir'li bir öğretmenin Cuma duası ve sancısı; Allah'ım yok mu arayacak bir insan? Bir haber?
Samsun'dan bir garibin Cuma duası ve sancısı; Allah'ım yok mu ulaşabileceğimiz bir yer? ve dualarımıza icabet eden, gönülleri birleştiren Yüceler Yücesi..

Twitter den de nurşen hocam ve kullanıcılardan konuyu paylaşıp rettweet lemenizi rica edicem.

[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hadi hayır başına dostlar..Kimler var görelim..

Nerde bu Çarşının hayırsever,çocuksever, eli bol,gönlü zenginleri. Kitap istedik ses soluk yok. Çocuklar bekliyorlar sayın çarşı. Kutuphanenizde ne varsa; hem şehir kütüphanesi yoksa çocuklar için bir bot, bir mont, bir boya, biraz hikaye kitabı, biraz şekerleme çikolata e hepsi bu. En az gönlünüz büyüklüğünde bir koliye doldurun adres için bana ulaşın

Bakın karne geliyor bu hafta gönderelim sevindirelim gelin Siirtteki guzellikleri

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~