Konu Başlıkları: Uydurma Hadisler
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Mart 2020, 13:59   Mesaj No:17

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Memleket:MEDİNEWEB
Konular: 1317
Beğenildi:12599
Beğendi:9288
Takdirleri:28824
Takdir Et:

Her okuduğunu vahiy zanneden zihniyete anlatikabilir mi bilmiyorum ama buyurun;

Horoza sövmeyin. Çünkü o namaza uyandırır. (Ebu Davud, 5101)

"Allah dedi ki, Adem oğlu zamana sövüyor. Ben zamanım (ed-Dehr)..." (Buhari, Edeb 101...)

"Pireye sövme. Çünkü o peygamberlerden birini namaza kaldırdı" (Ebu Ya'lâ 2959)

"İbn Ömer, Resulullah dedi ki, "Hastalık bulaşması ve uğursuzluk diye bir şey yoktur. Uğursuzluk ancak üç şeyde olur: At, kadın ve ev (Buhâri, 5772)

Ebu Hureyre'den: "Resulullah dedi ki, "Horoz ötüşünü duyduğunuz zaman Allah'ın fazlıından isteyin. Çünkü o, meleği görmüştür. Eğer eşeğin anırmasını duyarsanız, Allah'a şeytandan sığının. Çünkü o şeytanı görmüştür" (Buhârî, Bedu'l-Halk, 15/4); Müslim, Zikr ve'd-Dua, 82); Ebu Davud, 5102; Tirmizî, 3459)

Abbâs, Nebi (sav) ile Medine'den çıktım. Ona doğru yönelerek dedi ki, "Şayet yıldızlar onları saptırmazsa Allah bu şehri şirkten temizlemiştir" (Ebu Ya'la, 5781).

Ali'den; Peygamber (sav) tarlalara kafataslarının dikilmesini emretti. Dedim ki, "Bu ne içindir ey Allah'ın Elçisi" "Göz (nazar) için" dedi. (Bezzâr, 3054)

Soru şu; sizin için hangisi önemli Resulullah adına küfrün, şirkin, çirkinliklerin yayılması mı yoksa hocalarınızın size tapmanızı emrettiği kitaplar mı? Şunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek; Kur'ân haricindeki hiçbir kitap kutsal, korunmuş, hatasız değildir. Kitapta yazıyor diye hiçbir şey doğrudan kabul edilmez!!!

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~