Konu Başlıkları: Tarihe Adını Kazıyanlar:))
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Şubat 2022, 22:22   Mesaj No:8

Esma_Nur

Medineweb Emekdarı
Esma_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Esma_Nur isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 4458
Üyelik T.: 19 Ekim 2008
Arkadaşları:0
Memleket:sivas/istanbul/
Konular: 585
Beğenildi:4970
Beğendi:6660
Takdirleri:26831
Takdir Et:

Alıntı:
Mihrinaz Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Tarih bunu kaydeder ))

Boğaziçi Üniversitesi Matematik Bölümü öğrencisi Ş.Y. (21), Kadıköy’de yürürken selam verip “Din dostum” diye hitap eden seyyar satıcı Hakan Demir’i ‘Hızır Aleyhisselam’ sanıp yaklaşık 70 bin lirasını kaptırdı.İlk tanıştığımız gün Hakan’ın ‘Hızır Aleyhisselam’ olduğunu düşünmüştüm. Konuşması ve sohbeti beni çok etkilemişti ve içten gelmişti.Telefon numaramı aldi. Ayrıca yolda bir anda karşıma gelmişti.‘Annenin ziynetleri var, onları bana getirebilir misin?’ dedi. Benim olmayan bir şeyi getirmemin doğru olmadığını söyleyince ‘Cenab-ı Hak buyuruyor dost, Allah yerine koyacak’ deyip telefonu kapattı.
Bu haberi daha önce görmüşdüm asparagas haber diye düşündüm neden derseniz” genç boğaziçinde mat öğrecisi Eğitim sistemimizin yetişdirdiği gençler ortaya çıkıyor bir diğeride öğrenci 70 bin tl yi düşünmeden vermişse hiç para kazanmamış bu genç kazanmış olsaydı bu kdr kolay vermezdi diye düşündüm . Öyle gençler varki sanal alemde yaşıyor gibiler gerçek hayatta hiç yaşanmışlıklrı yok .lakin bu genç ölene kdar unutmayacak unutturmayacak )))

Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....