Cvp: gül Muhammede gidecegim Abdulmelik seni anar seni özler Ah bir bilsen bu yüreğim seni nasıl sever Gelirsin diye hep yollarını gözler Kalbim sana ağlar,seni söyler Ecrin bir garip aşığındır Sana öyle ki sevdalıdır Kalbi sensilikten yaralıdır Her daima gözleri yaşlıdır Canından çok sever Efendim Belgin seni Seni düşündükçe yaş kaplar gözlerini İnşaALLAH kavuşturur Rabbim sana beni Aşkın sarar,yakar tüm bedenimi Seher Yeli bir garip kuldur bu alemde Seni arar durur her an her yerde Mecnun olup dolaşır oldu hasretinde Gayri dayanamaz oldu sensizlikte Ben Rabbimden bir Emanetim Canımı yoluna kurban ettim Sen olmasan ben nasıl ne ederim Her an sana ağlar seni özlerim Ey gönlümün baharı Delali Nur Hasretinle yanar ağlar bu NUR Aşkın yüreğimi yakar vurur Gel doğsun yüreğimize artık surur Seninle ferah bulur Huzurislamı Sensin yaralı gönlümün dermanı Ey günah dolu gönlümün fermanı Sensizlikten çektim ah ile emanı Divane olur bu Verda Naz Bu gözler bir lahza görse seni biraz Diner içimdeki sana olan hasretim biraz Senin hasretin içimde çok,değil az Aşkından yandı bu cismantik Yollarına demet demet güller ektik Her güneşin doğuşunda seni bekledik Belki gelirsin diye hep yollarını gözledik Olamadım Ashabından bir medineli Bu yüreğim hep yaralı,gözlerim nemli Canımı yoluna feda ederdim tıpkı bir medineli Gel Efendim yaşlıdır hep ümmetinin gözleri Seyyide arar seni her an her yerde Yine düştü sensiz bir garip derde Damla damla yaş süzüldü yaşlı gözlerinde Yandı kavruldu sana olan hasretinde Bülbül olup öter oldum her zaman aşkından Şiirler yazar dururum her an sevdamdan Gayri yaşamaz,uzak oldum sensiz bu dünyadan Sen gelmezsen ölüp göçeceğim sevdamdan Sana aşık oldu bu Biçare Sensiz bulunmaz bu gönlüme çare Sensizlik yüreğimi parçaladı pare pare İçimde dönüştü dinmez bir nare Garip Mücteba nasıl ne eder sensiz Kalbi kırık boynu bükük kaldı perişan,çaresiz Gelmezmisin sultanım bir gün habersiz Gayri bu yürek,bu gönül dayanamaz oldu sensiz
[SIZE=4]Garip medinelilerin Münacatıdır bu sana Ne çok özlemişler seni, canları fedadır yoluna Gel merhamet buyur gözlerindeki yaşlarına Gayri dayanamaz oldular artık ayrılığına |