Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Mart 2022, 19:51   Mesaj No:6

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:44
Mesaj: 12.685
Konular: 1311
Beğenildi:12446
Beğendi:9224
Takdirleri:28324
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
dua dilencisi Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Fıstık badem Allah ne verdi ise doldurmuş içine kardeşim benim aklıma yıllar önceki hamsili pilav geldi tövbeliyim karışık yemek pişirmem ama yinede merak ettim bakacağım bu tarife emene sağlık..
Yapmadan önce fıstık ve bademi temin etmeni tavsiye ederim Artık ultra lüks bir yemek mübarek

Hamsili pilav konusunda tek geçen biri olarak tüyo vereyim sana; kesinlikle iç pilava dolmalık fıstık, kuş üzümü, badem, tarçın KOYMAYIN!! Kesinlikle kaldırmaz. Tariflerde verilir. Lakin birbirine karışmış saçma bir lezzet çıkar ortaya. Pilavını kavrulmuş soğan ve bol maydanoz, karabiber-pul biber-biraz kimyondan mutesekkil baharatla tatlandirın.Lezzeti o zaman görün👌 Başka birşey karıştırmayın. Buram buram karabiber, maydanoz koksun.

Siirt pilavinın Ankara yolculuğuna Karadeniz hamsisiyle bodoslama dalmaca

Canını sevdiğim kültür harmonisi
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla