Esselam medineweb ehli Allah razı olsun hepinizden Rabbim o mübarek yerlere en kısa zamanda sizede nasip etsin 🕋 Muhsin hocam her sene hacda demişsin her sene giderim inşallah 🤲🏻 ☺ Anlatacak o kdr çok şeyim varki geleli 15 gün oldu bugun hâla oralardayım sokağa çıkınca sanki kapıda otobüs binip gidiverecekmişim gibi dışarı çıktığımda hac arkadşlrımla karşılaşacakmışım gibi öyle bir yerki o mübarek yer ümreye gidincede aynısı olmuşdu bende saf sakin biri olup çıkıyorum normalde o kdr sakin değilimdir
![gulx](http://forum.medineweb.net/images/smilies/gulx.gif)
)o zaman 11 gün kalmışdık bu sefer 37 gün 💖 doydummu? Hayır doyulurmu hiç ! dünyada aşk nedir diye sorsalar kâbe derim dünyada huzur nerdedir deseler yine kâbe 🕋 derim . İnsanın şu dünyada kendine yapacağı en byük iyiliklerden biridir kâbeye gitmek . İnanın gerçekden isterseniz olur. Hoşgeldine gelenlere diyorım tatil için bütçe ayırıyorsunuz biraz daha sabır edin gidin o mübarek yerlere o kokuyu iyice içinize çekin bakın bakalım strs sinir kalıyormu🥰 hac yolculuğumuzun ilk durağı medine idi mescidi nebevi Resullahı ziyaret oldu mescide ayak basdığımız an dünyadan koptuğumuzu düşünüyorrum sanki dünyada değil başka bir atmosferde idik çocuklarım varmış ,evim varmış ,diğer dünyevi işlerim varmış kimin umurunda ama ne yzıkki mecburiyet vardı belli süre sonra dönmek zorunda idik 😔 Çok krışık anlttım sanırım hala heyecanım bitmedi ama anlıyorsunuz beni siz anlatmaya devam edeceğim