Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Eylül 2022, 15:39   Mesaj No:38

Kara Kartal

Medineweb EDİTÖRÜ
Kara Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Kara Kartal isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 59105
Üyelik T.: 03 Şubat 2018
Arkadaşları:2
Konular: 482
Beğenildi:3737
Beğendi:4401
Takdirleri:26295
Takdir Et:

Alıntı:
serpil Üyemizden Alıntı Mesajı göster
imamların musalla taşı başında *ey cemaati müslümin rahmetliyi nasıl bilirdiniz* nidasına benzemiş

başta kurucusu baş editörü editörleri olmak üzere,sacıcık üyeleri kardeşlik saygı sevgi.kocaman ablalarla sınıf arkadaşlığı kemal sunal gibi 56 yaşında üniversite diploma töreninde buluşmak
geçmişte kezban teyze(muhtar merve demir ) dönemi daha bi sıcaktı sanki.medineweb editör merveye benziyor biraz.biraz ciddi takılıyor.merve şen idi
hoş burası ya.

Valla bende hepsini iyi biliyorum iyi yönde şahitlik ediyorum herbirine.
Editörüm ama üyeydik iki kelam bi yorumda ben edeyim
Abdulmelik: Bi gördüm bi daha görmedimAğır abinin ağır yorumları var.
Alperkara:Ne gördüm ne bildim
Su damlası: canla başla paylaşım yapıyor. Forumu çok seviyor çok emeği var belli. Benden öncesinde daha aktif olduğu besbelli. Ne kırıcı bir lafını, ne imasını gördüm. Çok destek oldu. Nerde böyle editörler
Mihrinaz başkanımı Bismillah deyip ağzıma alayım Yöneticiliği, ablaligi, çalışkanlığı, saygısı, sevgisi, fırçasıanaçlığı, dik duruşu daha başka..
Sevecenliği ve otoriteyi bi arada tutması forumu ayakta tutan, beni burda tutan, hepimize burayı sevdiren sebepler bence. Teknik konular dahil forum hakimiyetinden dolayı site sahibini o sanmıştım ben çok analiz yaparım kusura bakmayın

Yani ben yönetimden ve yöneticilerinden dolayı forumdan memnunum acaba benden memnunmusunuz memnunarmı