Alıntı:
Esma_Nur Üyemizden Alıntı
Geçenler de tv de bir dizide duydum ilk deda bu türküyü hiç duymamışdım şimdiye kdar nasıl içden yazılmış her satır o kdar samimi ki beni aldı nerelere götürdü göz yaşlrımı tutamadım “hele bakın belki gelen babamdır” nasıl özlem yüklü :( gidenler gelmiyor malesef hayattayken ana babalarımıza öfkelendiğimiz o zamanlar anlamayız neden bana böyle yaptı neden hakkımda bu kararı verdi diye öfkeleniriz ana baba olunca anlarızki aslında onlr bizim iyiliğimiz için uğraşıp duruyorlarmış meğer . Ölüm çok soğuk hele sevdiğin birini kaybetmek öyle acıki ilk zamanlar o acı hiç dinmeyecek sanır insan zamanla alışılıyor işde alışmak zorundasın. Kartal edit senin bu türküye içlendiğine göre seninde baban vefat etmiş galiba ? Yada çok uzaksınız? |
Ayıptır söylemesi bu türküyü duyduğumda tiken tiken oldum. Öyle güzel öyle içli. Babam başımızda Allah sağlıklı ömür versin,başımızdan eksik etmesin. Bu türküyü dinleyip yollara bakmamak imkansızy. Çok ayrı kaldık babamdan.😔 Ondan belkide etkiledi benide. 😢Allah kimseye ana baba evlat acısı yasatmasın yaşayana sabrını versin😔
Allah rahmet eylesin babanıza. Sayın başkanım senin babanda rahmetli galiba. Yüreğinize dokunduk .