12 Aralık 2022, 16:53
|
Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 Arkadaşları:18 Cinsiyet:- Memleket:sivas | Alıntı: melis Üyemizden Alıntı
1.”BEN BALIĞA ÇIKIYORUM”
ÇEVİRİSİ: Ben elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturucam, denizde yüzen balıkları izleyeceğim” 2. “BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY”
ÇEVİRİSİ: “Bunun bilinen bir mantıklı açıklaması yok, boşuna uğraşma hiçbir mantık kalıbına sokamazsın.” 3.”YEMEĞE YARDIM EDİYİM Mİ?”
ÇEVİRİSİ: “Yemek neden hâlâ masaya gelmedi?” 4. “EVET TATLIM... HAKLISIN SEVGİLİM”
ÇEVİRİSİ: Çevirisi yok.. onlar bu sözleri periodik olarak söylemeleri için şartlandırılmıştır. 5. “BUNU ANLATMAK ÇOK UZUN SÜRER”
ÇEVİRİSİ: “Bu kahrolası şeyin nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikrim yok” 6. “SEVGİLİM BİRAZ ARA VER, SABAHTAN BERİ EVİ TEMİZLİYCEM DİYE HELAK OLDUN”
ÇEVİRİSİ: “Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olucak, filmi mahvettin!!” 7. “SAKİN OL KAYBOLMUŞ FALAN DEĞİLİZ... NERDE OLDUĞUMUZU BİLİYORUM”
ÇEVİRİSİ: “Bizi kimse bulamayacak” 8. “HIMMM EVET ÇOK İLGİNÇ HAYATIM.”
ÇEVİRİSİ: “Sen hâlâ konuşuyor musun?” 9. “ENDİŞELENME TATLIM, ALT TARAFI KÜÇÜK BİR KESİK”
ÇEVİRİSİ: “Aslında tam damarı kestim ama öleceğimi bilsem canımın ne kadar acıdığını itiraf etmiycem” 10. “BİLİYORSUN GÜZELİM BEN BAŞKASINI SEVEMEM”
ÇEVİRİSİ: “Senin çığlıklarına, kaprislerine bile zar zor alıştım ve daha kötüsüyle karşılaşma riskini göze alamam” 11.”MUHTEŞEM GÖRÜNÜYORSUN”
ÇEVİRİSİ: “Allah’ım ne olur bu denediği son elbise olsun yoksa kalp krizi geçiricem” 12. “HEY, BUNU YAPMAK İÇİN NEDENLERİM VAR”
ÇEVİRİSİ: “...Ve en kısa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olucak” 13. “TABİİ Kİ SENİ DUYDUM TATLIM”
ÇEVİRİSİ: “Ne söylediğin hakkında hiçbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp çağırmazsın” | iyiyimiş
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα...
Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα...
Â'râftα.....
Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
| |