Düğ ince köftelik bulgur yani 😊 Ben biraz daha tadı mükemmel olsun diye yarmanın en ufagı olan yani biz ona haşıl deriz ondan da biraz atıyorum ..
Mercimeğin sıcagı ile şişer ..sonra salca ve tüm malzemeler girer içine ..
Dileyen yaprakla dileyen ekmekle yer ..
Tokat'ın ekmegi de cok güzeldir .Mayalı somun biraz fırında kızartıp bata batırarak yenir ..
Bu lezzeti hiç bir yerde bulamıyorum ..
Neyseki Tokat ' dan elimi çekmiyorum ..😊
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα...
Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα...
Â'râftα.....
Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |