Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Aralık 2022, 20:19   Mesaj No:19

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:44
Mesaj: 12.545
Konular: 1328
Beğenildi:12678
Beğendi:9310
Takdirleri:28874
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

SOMON-PALAMUT VE DİĞER BALIK TARİFLERİ


Hanımların mutfaklarında istemekte haklı oldukları bir cihazdır airfryer. Dilediğiniz yemekleri daha kolay ve bulaşıksız hazırlamanıza olanak sunar. Aynı zamanda oldukça sağlıklı yemekler ortaya çıkarmanıza olanak sağlar. Çünkü airfryerda pişireceğiniz yemekler yağda kızarmaz, fırında pişirmek için gerekli olan yağa da ihtiyaç duymaz. Adından anlaşıldığı üzere havada yani buharda pişirme tekniğini kullanır airfryerlar. Bu cihazlarda yapabileceğiniz en güzel ve lezzetli yemeklerden birisi de pişireceğiniz somondur.
NASIL MI?

SOMON TARİFİ

Somon veya herhangi büyük bir balığı dilimleyin limon sıvıyağ, sarimsak ve baharatlarla marine edin bekletin. Sonra 2-3 dk ısıttığınız sempatik arkadaşın tenceresine dizin. Programı seçin. Afiyet olsun.

PALAMUT

Dilimlenmiş palamutu ister una bulayın. İster unsuz. Firçayla yagladığınız ısıttığınız ızgaraya dizin. Afiyet olsun.

Küçük balıkları da ister unlu kızartma tadında ister unsuz fırinlama tadında tüketebilirisniz.
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla