Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2023, 01:38   Mesaj No:3

Esadullah

Medineweb Sadık Üyesi
Esadullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Esadullah isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15316
Üyelik T.: 18 Aralık 2011
Arkadaşları:3
Memleket:Kayıp bir Kentten
Konular: 145
Beğenildi:313
Beğendi:100
Takdirleri:3844
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!

Esselamu aleyküm

Allah Azze ve cel biliyor ki yaşantım boyunca bu kadar hüzünlü, buruk, çaresiz, yorgun ve bir o kadarda öfkeli bir hal yaşamamıştım, Rabbimiz bu elim olayda hayatını kaybeden her bir kardeşimize Rahmeti ile ve yaralı olan, madur kalan her bir kardeşimizede Şafi ismi ile yardım etsin ...

Bizler Kadere iman etmiş kullar olarak olayların evvela Allahın dilemesi ile vuku bulduğuna iman ederiz, lakin Allah bizleri bir nizam ve ölçü ile kulluk bilinci ve Akıl ile yaratmıştır. Kader haktır lakin bu bilinçten dolayı cüzi etkimiz mükellefiyet doğurur. Sen kadere müdahil olamazsın lakin en hayırlısına talip olabilirsin hayır ve şer sırrı ile...

Uzun zamandır insanları dini, ahlaki ve ilmi olarak uyarmya , bilgilendirmeye ve aynı anda bilinçlenmeye gayret eden birisi olarak içinde olduğumuz ve olacağımız her bir safha için artık sadece susup izlemek ve duaya sarılmaktan başka bir iş gelmiyor elimizden...

Allah bu Necip Millete her daim yar ve yardımcı olsun itikadi ve Ahlaki bilincimizi artırsın, bizlere İslam dava şuuru , Ümmet bilinci ve basiret ve feraset penceresinden bakmayı nasip eylesin...Amin ya Mucib