Alıntı:
birbey Üyemizden Alıntı
Sormadan geçemeyeceğim hangi deprem bölgesinde bulundun ne yaptın bu süreçte,hangi taşı kaldırdın yazdıkların dışında bizzat tespit ettiğin olumsuzlukları da yazarmısın.bizim göremediğimiz gazetelerin gözünden kaçan ne gördüysen artık.
Karar gazetesinin bugünkü manşetinde okumanı isterim.Abdullah Gül'ün İnceleme ve Açıklama bölümünü.
Abdullah Gül 'sorumluluğu tartışılmaz' diyerek konuştu: Devlet elinden gelen her şeyi yapacak
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, depremin vurduğu illerden Adıyaman'da incelemelerde bulundu. Gül, "Devletin ve kamunun gücü, her şeyin üstünde. Dolayısıyla sorumluluğu tartışılmaz. Vatandaşların en kara gününde yanında olacak, elinden gelen her şeyi yapacaktır" dedi.
01/03/2023 16:59 |
15 temmuz darbe gecesi bu millet kurşunları göğüsledi. Cb nin Haydi meydanlara çağrısına bir dakka düşünmeden tanklarin önüne attı kendini. O ilk nöbet tutanlar, hiç düşünmeden tanklarin üstüne yürüyenler en samimi olanlardı. 2 gün sonra telefonunu, bayrağını, hocasını,partisini, derneğini toplayan nobetteyiz selfisi story si attı. Kaçmayı düşünenler biranda samimiyetsiz halleriyle meydanlara attı kndini. Neden bunu hatirlattim bak anlatayim sana. Utanmadan sen ne yaptın diyosun. Belden aşağı vurmak bu seninki. İlk 3 gün orda olanlarla sonrakiler aynı değil gözümde. Ne yaptığımı diyeyim merak buyurmuşun. Kayıplarım var. Evimde Maraş'tan akrabalarim var 3 aileyiz şu anda. Durmadim. Maddi olarakta bedenende gitmesemde elimden geleni yaptım. Fazlasını Allah biliyor sana bu kadarı yeter. Ayıp yaptığın. Ben hükümeti elestirdim ki kendi ifadelerini koydum sen sanki yalan habermiş gibi habere itibar etmeyip bide bana saldiriyosun. Ayıp vallahi ayıp.