Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Mart 2023, 10:51   Mesaj No:15

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Memleket:MEDİNEWEB
Konular: 1315
Beğenildi:12525
Beğendi:9253
Takdirleri:28524
Takdir Et:

Deprem bölgelerinde hangi çöken binaya, siteye baksanız altından son 30 yılda siyasetçiler ve müteahhitler- rantçılar arasındaki ilişki ağları çıkıyor.
45 bin insanın hayatını kaybettiği, milyonların evsiz kaldığı deprem ve artçiların halen devam ettiği bir ortamda bunları konuşmak anlamsız.

Enkaz bile diyemiyorum ölenler var herbirinin altında. Daha ölü canlarına ulaşamayanlar, koluna bacağına razı, içi enkaz olmuş insanlar varken bunları düşünemem. Bizlerin planı vardır Allah'ın başka başka planı vardır. O herşeyi görür, bilir, en iyi hüküm verici ve adalet sahibi olandır. Kimseye zerre haksızlık yapmaz. Müsterih olun.

Helallik gönül alıcıdır. Baş okşamaktır, orda kalpler mahsun. Bunu sorgulamazlar. Herkese her güzel söze ihtiyaçları var. Devletten gelince o şevkat eli daha güzeldir. Bırakalım önünü ardını. Vicdan muhakemesi versin Allah herkese. Sorumlular, ihmal hepsi masaya yatırilacaktır..

Kartal editim, sen susma devam. Esmanur ablan forumun büyüğü parmak sallar baston yere vurur sen takilma.)))) Ben gençlerden yanayım.)))

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~