Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Mart 2023, 09:03   Mesaj No:16

Esma_Nur

Medineweb Emekdarı
Esma_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Esma_Nur isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 4458
Üyelik T.: 19 Ekim 2008
Arkadaşları:0
Memleket:sivas/istanbul/
Konular: 582
Beğenildi:4844
Beğendi:6510
Takdirleri:26008
Takdir Et:

Alıntı:
Mihrinaz Üyemizden Alıntı Mesajı göster
1 aydan fazladır tat alma duyum yok denecek kadar kayboldu. Tatları, kokuyu ilk etapta algılıyorum, sonrasında ne tat ne koku. Tat alma ve doyma hissi arasında inanılmaz bir ilişki var. Tat alamıyorum doymuyorum da.Asıl sinir bozucu olanda bu. Covit sonrası sizlerde yaşadınız mı? 3 ay 6 ay hatta 1 yıl sürmesinden bahseden var Bir öneriniz varmı? Bunun icin doktora gitmelimiyim? Sonrasında obezite için gitmek zorunda kalıcam yoksa))
Hakkaten sinir bozucu babamızda bir yıl devam etti . Bende dört ay gibi sürede geçdi ne kadar etkili oldu bilmiyorum takip ettiğim bir dr kulak çubuğunu tereyağına bulayıp burnun içinin yağlanmasını söylemişdi çok inanmayarak aman zararı yok deneyim be kaybederim diyerek yaptım sanırım herkesden hızlı iyileşdim . Bunun yanı sıra B12, D vitaminleri, çinko ve bakır eksikliği olan hastalarda koku kaybı daha belirgin olabilir.
Demir, çinko, folik asit, B2 ve B12 vitamini eksikliği, histamin entoleransı, mast hücresi aktivasyon sendromu, alerji, diyabet ve hipotiroidisi olan hastalarda yanan ağız gelişme riski daha yüksektir. Bunlarıda eklemek istiyorum çinko ve d vitamini önemli çok geçmiş olsun. Birde gerginseniz vücüt dinlenemiyorsa oda bir etken

Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....