Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Mayıs 2023, 10:23   Mesaj No:43

Esma_Nur

Medineweb Emekdarı
Esma_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Esma_Nur isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 4458
Üyelik T.: 19 Ekim 2008
Arkadaşları:0
Memleket:sivas/istanbul/
Konular: 583
Beğenildi:4896
Beğendi:6571
Takdirleri:26238
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!

Alıntı:
Mihrinaz Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Sakın sakın bana çat kapı gelme. Evde bulamazsın o adreste yokumdur Evi geçtim 5 yıl üstüste aynı şehirde bile yokum O kadar Sakaryalı değilim ki; senin mesajdan sonra 2 bölge 2 şehir 3 ev değistirdim Peşimizde tefeciler var gırtlağa kadar borç, mafyaya bulaştık, alacaklılardan kaçıyoruz herhalde. Yada mit'iz ajanız, istihbarattanız ki aynı adreste olmamamız lazım.)))) Bunun mantıklı bir izahatını yapamıyorum kesinlikle bilmediğim bişey var ve bizim adresler 3er 5 er yıllık.))) Ne imreniyorum aynı şehirde gençlik, yaşlılık geçiren yerleşik insanlara. Memleket sathına yaklaşıp oradanda uzaklaşmak için 5 yılı zor bekliyoruz Demem o ki aramadan gelmeyin. Bulamazsınız kapıyı açmadım sanırsınız.))) Üzülürüm
hocam senin mesajı okuyunca aklıma ilk gelen insan hep başkasına özenirmiş sözü oldu bulunduğum yerde 28 yıldır oturuyorum çok sıkıcı bende hep sizin gibi 3,5 senede bir taşınanlara özenmişimdir. çok gezenmi çok yaşayanmı demişler değişik muhit değişik insanlar üstelik sen değişik kültürler görmüşsün.. bu harkulade bir şey insan özlemeli bence o zaman kıymetli oluyor geçmiş ..doğduğun yeri özlemelisin, evlendiğinde ilk evini , eski komşularını , mesela çocukların vazgeçilmez kankası olmaz dolasıyla okullarına adapte olurlar .ne bileyim işde sabit kalmak iyi değil her açıdan her yeni göç yeni bir başlangıç olmalı

bu arada konuyu açdığım tarihe bakdımda 12 yıl geçmiş senle tanışmayı yazmamışım demek o sıralar sen ders bölümünde imişin il dışından ilk sen ve songül hoca ile tanışdım .Nasip den ötesi yok işde hani derler ya herşey kendiliğinden gelişdi gerçekden de tanışmamız kendiğilinden oldu çokda iyi oldu

Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....