Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Kasım 2023, 13:26   Mesaj No:4

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Memleket:MEDİNEWEB
Konular: 1315
Beğenildi:12541
Beğendi:9260
Takdirleri:28574
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!

Önceden bende; ama İsrail Ürünleri kaliteli bizimikilerde kaliteli yapsın bizde oraya meyletmeyelim derdim. Allah affetsin. Çok sakat bir bakış açısı olduğunu zamanla idrak edebildim hamdolsun. İnsanları gözünü kırpmadan öldüren, katleden, soykırım yapan bu milletin, gıdadan, ilaç, temizlik, kozmetik ürünleri vs. bogazımızdan geçen, evimize giren ürünlerde ahlaklı olduklarını nasıl düşündüm nasıl düşünebiliriz. "Nestle domuz yağı yok, yasak yahudilerde, rahatlıkla yenilebilir, çok güzel!" Hayır efendim domuz yağı yok ama anne karnındaki bebeklerin bile kanı var o markaların içinde. Zıkkım, irin, cehennem yiyeceği zakkum yemek yerine bizim içeriksiz ucuz ürün dedikkerimizi tüketmek fazlasıyla masum.
İndirimleri de alınmaz, almayın. İndirimli ürünleriyle çöpümüzü kirletmeye değmez.

Bir kısım muhalifler "böyle boykot olmaz, anlamsız, boykot devletler, yöneticiler nezdinde olmalı" diyorlar. Elbette haklılar lakin kaçırmamamiz gereken yer; bireysel olarak ne yaptığın. Bir twit, bir yayın, almayacağın bir ürün, iptal ettiğin bir iş bizim alışkanlıklarımızı hayra, helale yönelten tutumlardir. Unuttuk belki, amuduyla yutmamayı hatırlıyoruz. Rahata alışmış gençlerimizde ciddi farkındalık oluşturuyor ve bu çok şey demek...

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~