Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Kasım 2023, 12:06   Mesaj No:3

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Memleket:MEDİNEWEB
Konular: 1328
Beğenildi:12686
Beğendi:9315
Takdirleri:28874
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!

Her boykotta karşılaştığımız alçaklık, samimiyetsizlik elimize ayağımıza dolaşıyor. O cafelerde darp edilen bizim müslüman çocuklarımız, İsrail askeri gibi davranmak nedir? Yerli ürünlere yapılan zamlar. Biz boykota odaklanamiyoruz içimizdeki hainlerle uğraşmaktan.

Ülkemizin duruşu diğer müslüman ülkelerin tavrına baktığınızda kesinlikle çok önemli. Yetmez elbette. Arap ülkeleri yılbaşı hazırlığına girip batılı ülkelere selam çakacaklar herhalde. Bu sefer bitmesin boykotumuz. Aynı titizlikle devam edelim. Ben beş kişilik bir aileyim. Kahvesinden içecegine,kozmetik, temizlik, kişisel bakım, marka ürünlerinde bizzat dikkat ettiğimde İsrail ve Abd ekonomisine ciddi kafa tutuyorum)) Kimse demesinki elindeki telefon, bilgisayar. Yapabileceğim yerlerden hassasiyet kazanmak ve çocuklara kazandırmak çok şey demek. Marketlerde herşey indirime girmiş almayacaksiniz dedim. Buldular, arkadaşlarıyla paylaştılar. Biz elimizin erdiğini yapalım o masumlar şikâyet ettiğinde cılız da olsa elimiden gelen buydu rabbim diyebilelim.

Artık unutmayalım.
Yaşam tarzımız olsun.
Ama Filistin de toprak satıldı, ama ülkemize geldiler, ama çok bedava eğitim alıyorlar,
Ama Ukrayna bu kadar konu edilmedi diyenlere küsmeyin, boykot uygulayın
Görüşmeyin. Bu ne yahu. İnsanlığın özellikle Müslümanların izzeti, şerefi,onuru katledilirken aman ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza Bey.
Bozulsun efendim biraz bozulun.
Başımıza ne gelirse bu yüzden sebeptir...

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~