Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Nisan 2024, 02:58   Mesaj No:4

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:44
Mesaj: 12.492
Konular: 1283
Beğenildi:11970
Beğendi:9057
Takdirleri:26837
Takdir Et:
Standart

1. Açlık sınırının altında geçinmeye çalışan, seçim harcamaları kısılsa, fenomenlerin el konulan 90 milyarı dağıtılsa düzelecek ama kaderine terkedilen emekli çekti AKP'nin ipini.

2.Türkiye'de sütatukoyu yıkan bir parti bizzat statüko yerine geçti. Kimi koysam kazanırım kibri, kullanılan dil, paspas edilen hukuk, medya kendi seçmeninin bile başka yere kaymasına neden oldu
3.Secime katılım çok düşmüş. Yüzde 70 katılım gerçekleşmiş. Akp kendi seçmeni küskün.
4.Mhp, iyi parti, saadet, dem bitmiştir. İktidarın yaptığı algı karşılık bulmadığı gibi, partilerin omurgasız duruşu seçmen tarafından cezalandırıldı.
5. Algı, dezenformasyon halkın salak olmadığını gösterdi.
6. Geçen seçimlerde Reis seni seçtik bu seçim seni oylamadik kusura bakma topla şu ekonomiyi ve partini mesajı verildi alan oldumu gorucez.
7. Halk geçen seçim koyundu bu seçim strateji uzmanı seçildi tebrikler
8. Geçen seçim chp tarafından halk Aziz Nesin'in sözüne maruz bırakıldı. Bu sene Akp tarafından aynı söze muhatap seçildi. Tebrikler halkım onlar bilmiyorlar yüzde 40'ın zeki olduğunu )
9. Chp yarım asırdır görmediği başarıyı yakaladı. Akp kendi elleriyle verdi. Yoksa milletin beklediği bişey yok.
10. Tarikatlar cemaatleri zor zamanlar bekler.
11. Bu millet siyasi dini her ne ise önderlerinden feraset, omurgalı duruş, karakterli davranış, tevazu, birlik bekler. Tarikatlar bu konuda büyük sınıfta kaldı. Söylemleriyle eylemler birbirini yalanladı. Milleti siyasi dini en omurgalı duruşa yeniden refah ikna etti.

12.Erdoğan iktidar medyasiyla yaptığı bir toplantıda "hepiniz bir Fox etmiyorsunuz" gibi bir cümle kullanmıştı. Fox haber sunucusu çok çalıştı. #Patron sizsiniz, sizin paranızla yol, hizmet yapılıyor, sizin paranızla vaadlerde bulunuyorlar, sizin paranız çarçur ediliyor " diye diye milletin kafayı açtı.))
13. Evet bu harita yirmi yıl önce vardı. Bu millet sadece muhafazakar- kemalist diye ayrışmadı. Bu millet muhafazakârlar içinde,dini yapılar, tarikatler içinde, kendi içinde de çok ayrıştı. Üst-alt seviyesi oluştu kendi içinde herkes ayrıştı. Şimdi sevmesenizde birlikte yaşamayı öğrenin birbirinize sarılın bakalım.
14. Ak parti kendini toparlar, duzeltirse tekrar güçlü şekilde güven tazeleyerek milletine yüzünü döner, sahalara döner. Yok yoksa küskünler geri gelmez taşra partisine döner gider. Açıkçası hiç istemem. İnşallah sağlam durum değerlendirmesi yapar.

Uzmanların değerlendirmelerini, sosyal medyada konuşulanları, katıldığım şekliyle sundum. Hayırlı olsun. Mevla görelim neyler...

Muhtar konusuna kesinlikle katılıyorum. Genç muhtar adayları, ne iş yaptığını bilmediğimiz muhtar olmak için sıraya girmişler. Kaldırılsın ekonomiye yük.)))

ASIL ÖNEMLİ MESAJ İSE

GAZZE KAYBEDERKEN KİMSE KAZANAMAZ nokta


EMEKLİ İLE GAZZE belirleyici unsurdu. Sorun belli çözüm belli. Göreceğiz.
Eksik, saçma degerlendirmelerim böyle)))
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla