Konu Başlıkları: Boykotta Ne Kullanalım?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Mayıs 2024, 21:16   Mesaj No:1

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Memleket:MEDİNEWEB
Konular: 1328
Beğenildi:12678
Beğendi:9310
Takdirleri:28874
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Boykotta Ne Kullanalım?

Boykotta Ne Kullanalım?

Görüyorum ki evlerde ve mutfakta #boykotumuzda yine bir tembellik," ne yapabiliriz ki, bulaşıklar sarardı, bardaklar ışıldamıyor, deterjan pahalı, içecekler arasında başka marka yok" şikayetleri çoğalmaya, sitemlere başlandı.

Herkesin müftisi vicdanıdır. 35 binden fazla ölü, 100 bine yakın yaralı, çocuk, kadın, açlık, susuzluk, perişanlık boğazı geçmişken " Allah yolunda "bizi şu zalimlerden kurtar, rahmetinle bize sahip çıkacak, koruyacak yardımcı ve destek olacak bir yardımcı gönder" diye bas bas bağıran erkek kadın ve çocuklar için gidip savaşmıyorken, bize ne oluyor da elimizden geleni yapmıyoruz.
Dünyanın her yerinde ünili öğrenciler Gazze için meydanlara döküldü. Haklara çok saygılı özgür ABD ve Batı, eylem yapan öğrencileri yaka paça gözaltına alıyor. Onlar sadece insan merkezli bir bedel ödüyorlar. Nerde bizim önce insan sonra din kardeşi için ödediğimiz bedel? Bizlerin ödediği bedeli az da olsa, bırakın elmas parlağı bardak, bahar kokulu yoğun çamaşır suyu, parfüm kokulu yumuşatıcı, deterjan, kokusunda davet olan kahve, yemeğin yanındaki içeceklerden vs uzak durmak olsun.

Boykot noktasında mutfakta ve evlerde, kişisel ürünlerde kullanılmayacaklar listesi vermek istemem. Ne Kullanalım sorusu bizi kalıcı boykot eylemimizde dirençli kılacaktır.

Yakın çevrem ve sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla tıkandığımız konularda kim ne kullanıyorsa marka isimleri vererek birbirimize destek olalım. Boykot ahlakimiz, hicretimiz olsun. Lütfen boykot direncimiz kırılmasın.💪🏻💪🏻💪🏻

📌📌📌Bulaşık deterjanı noktası en çok tıkandığımız yer. Bim- A101- şok market tabletinden herkes behizar. Fiyatlar ucuzdu lakin onlar bile yükseldi. Ben şunları öneririm.
👇🏻👇🏻👇🏻

📌📌📌Hem ekonomik hem performans olarak şu üç marketin tabletlerinden daha iyi. Lakin üçü bir arada ambalajıyla eriyen tabletlerin temizliğini asla vaadetmiyor.

📌📌Bu tabletle üst düzey bir temizlik ve parlaklık elde ermek için makineye makul seviyede çamaşır suyu, sirke koyabilirsiniz. Asla ikisini birarada koymayın.

📌📌📌📌Yine turkishcare marka tablet👇🏻👇🏻

👉🏻👉🏻 Tavsiye eden de var, memnun olmayan da. Fiyatı da çok düşük değil.
Bunu kullanırken kullanıcı önerisi;

:👉🏻👉🏻👉🏻 "bu tabletten memnun kalmadım demişdim ya artık biminkindende memnunum şöyleki,; "tuz konan bölgeye alabildiğine beyaz sirke bir kaç kaşık karbonat koyup boş bir şekilde çalıştırın. bende uyguladım bulaşıklar nasıl parlıyor sanki fairy le yıkamışım sizde deneyin begenmediğiniz tablet varsa onunla deneyin bakalım sonuç ne olur

📌📌📌📌Bir üst kalite bir ürünle tanıştırayım. Fiyatı malesef çok yüksek. Performansı üçü biraradalardan farksız çok beğendim ama tanesi 6 TL. Fiyatı çok yüksek. İsrail'le ticaret, sevkiyat durdurmuyoruz bari iç piyasada, yerli ürünlerin fiyatları bu kadar yüksek olmasın. Buna izin vermeyin. Malesef yüksek fiyatlı. Dileyen merak eden alsın denesin. 👇🏻👇🏻

📌📌📌📌Porçöz bulaşık makinesi jel deterjan tavsiye ürünlerden👌🏻
👇🏻👇🏻

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~

Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Dedesi Ruhunun Yanında Serbest Kürsü Mihrinaz 1 24 17 Aralık 2024 19:46
Peygamberler Neden Sadece Ortadoğu'ya Geldi? Peygamberler(a.s) Esma_Nur 1 39 16 Aralık 2024 08:47
Namaz Hep Vardı Namaz-Abdest-Teyemmüm Mihrinaz 0 27 16 Aralık 2024 08:36
Esad Ailesinin Keyfi Tutuklamaları Makale ve Köşe Yazıları Mihrinaz 3 78 09 Aralık 2024 17:02
53 Yıllık Esad Rejimi Çöktü Gündem/ Manşetler Vasat 8 108 08 Aralık 2024 09:59