Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09Haziran 2024, 00:03   Mesaj No:36

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Memleket:MEDİNEWEB
Konular: 1328
Beğenildi:12678
Beğendi:9310
Takdirleri:28874
Takdir Et:

Alıntı:
Esma_Nur Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Ne güldüm 😂 tabi yaa klasik söz vardır kendini sevmeyen kimseyi sevemez diye . Eskiden kendini sevmek bencillikdi hep başkaları önceliğin olmalıydı kendin için bir şey yapmasanda olurdu. Öyleki kendin için bir özel bir şey yapsan ayıplanırdın . Çok sevdiğim biri öğretmişdi bana kendini sevmenin bencillik olmadığını kendim iyi olmazsam hiç kimseye faydam olmayacağını Allah ondan razı olsun. Konuyu uzatmada alakasız yerlere götürmekde üzerime yok ) şöyle bir düşündüm kendimi nasıl kayıt ederdim diye “ iyiki ben” olurdu 😂
Vaktinde yapılamayanlar yokluktanmış. şimdi TV, face, telefon, tiktokla gençlerden daha çok sevdiler yenilikleri ve kendilerini. Ölen rahmetliye bile rahmet okumuyorlar artık.)) Yenilikler, dünyevi zevkler yanlış zamanda geldi onlara. Ahir ömürlerinde ahireti de unuttular. Kendileri dahil herşeyi çok sevdiler. Sevsinler, yaşasınlar ama o eski bilgelikleri yok, olanda tiktok ciddiyetsizliğinde sanki Bilgelik, zerafet akan nenelerle dayılar güzel atlara binip gitmişler kalanlarda tiktok ta video çekiyor, facede dm den yürüyor. Kadın profillerini stolkluyor. Sevdiler ama kendilerini değil, vaktiyle başımıza taş yağacak dedikleri ne varsa hepsini.)))

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~