Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Temmuz 2024, 12:34   Mesaj No:21

Vasat

Medineweb Üyesi
Vasat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Vasat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 62825
Üyelik T.: 12 Ekim 2023
Arkadaşları:0
Cinsiyet:Kadın
Memleket:Ankara
Mesaj: 143
Konular: 4
Beğenildi:313
Beğendi:427
Takdirleri:4220
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
Medine-web Üyemizden Alıntı Mesajı göster
yorumlar yordamlar stratejiler takdire ve alkışa şayan vasat hanım.kartalın da gözünden kaçması mümkün olmayan bir stratejinize de tebessüm zorunlu oldu.hayvan terbiyesinden koca terbiyesine.))

kocasından davacı olan hemde ortadoğu savaşlarına hazırlanırcasına savunmasında dediği de ayrı tebesümlük.hocam erkekler için kadınlar ya güzeldir ve ya çirkindir diye iki şık var ve hepsi bu.ama kadınlar için erkekler öyle mi ? odunu var öküzü var danası var kütüğü var kerestesi var var da var .)

tabi ki o hz nisanın moralini bozmak istemedim tebesümle geçiştirdim.innne keydekünne azimini hatırlatmadım.)

yine bir karısından davacı bir vatandaşın ifadesi romanlık konu.) hocam uyuyordum tekme tokat kafama soğuk su bocanırken uyandım.
-can havliyle eşime dedim ki noluyoooor?
-niye üstüme kuma getirdin!
-ne kuması be hastamısın sen??
-RÜYAMDA GÖRDÜMM!! .)



sitemizin yazarı ve kuran kürsüsü hocası irfan hocamızın evlilik tavsiyeleri konusunda gençlere önerisinide unutmamak lazım.gençler evlenin evlenin iki şık var ya mutlu olursunuz ya da filozof.)


Değerli hocalarımın değerli yorumları ve tavsiyeleri gerçekten imzalanır.o özetini verdiğiniz kitabı merak etmiyor değilim.15 nolu mesajınızdaki grafik de kökten çözüm ya da yıkım merkezidir.

mesleğim gereği şunu öğrenmiş oldum.eşler arasında sorun sıkıntı asla asla asla olmamalı.yuvalar strateji siyaset bilimi psikolojik entrikalar üçüncü kişiler aileler girmemeli.şeytanların en holşandığı alan budur.ipin ucu kaçarsa hiç bir bilim dalı hiç bir ilim dalı çözüm olmuyor.dahası da var ki dile getirilen sorunları toplasan(istisnalar kaideyı bozmaz) bir fındık kabuğunu doldurmayacak cinsten sorunlar...kaos ile beslenen çiflerin faturası da malesef çocuklara kesiliyor.o kaos dalgası/zinciri kronikleşerek on yıl sonra evlenecek çocuklara miras kalıyor.adeta savaşa hazırlanır şeklinde yetiştirilmiş oluyor.

acizane ( yine istisnalar kaideyı bozmaz ve hakkedenler hariç) erkek kesimi garibanlara bir nasihat hatırlatayım.

anasının kuzusu gariban sakın hata yapma.unuttuğun hatırlamadığın gerçekten de hatırlamadığın asla yapmadım ne zaman yaptım konumuna düştüğün hataların iki noktada asla kaybolmaz yazılır hemde çivi ile kazınarak.
birincisi yazıcı meleklerin amel defterine işledikleri.ikincisi eşinin kayıtlarında unutulmaz vakti geldiğinde hesap sorulacaktır.o hata 50 yıl önce olsa bile .)

eşiniz araştıran soran çözüm odaklı olan vasat hocaiardan ise Allah acımıştır sana.yok diğer guruptan ise geçmiş olsun.)

10-20-40-50 yıl önce işlediğin hatalardan bir kaç örnek verelim de masum olduğunu kanıtlamaya çalışma kafan karışmasın.

- anana gitme o gelsin
-kilo almışşın
-yorgunum başka zaman gideriz
......
..........
...........
not:Tekrar dünyaya gelsen eşinle evlenir miydin? cevabın kesinlikle evet olsun.)
Hepsine katılıyorum, ayrıca erkek kardeşlere verdiğiniz öğütler de tam isabet. 18 yıl boyunca öyleydim ben de, ordan biliyorum : )

Şeytan erkeklere eşlerine karşı "özet geç, dobra ol, duygusal olma" diye vesvese verirken (erkekler arasında bunlar tercih sebebidir, yiğitlik belirtisidir ama karşıdaki bir kadınsa eyvah) kadınlara da erkeklerin belirtmediği aytıntılar üzerinden "bak gördün mü, aslında şunu demek istedi" diye geliyor.

Bir tarafı bir yönde, öteki tarafı ters yönde dolduruyor yani. Taktiği acayip basit ama bu tuzağa düşmeyenimiz yok : )
__________________


Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla

"Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?"

[Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler]

Alıntı ile Cevapla