Konu Başlıkları: Bu Ayın Misafiri Vasat
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ağustos 2024, 15:04   Mesaj No:75

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:44
Mesaj: 12.613
Konular: 1294
Beğenildi:12272
Beğendi:9157
Takdirleri:27860
Takdir Et:
Standart

Tekrardan selamlar sayın misafirimiz. Editörlerim bol soru ve ikramlarla sizi hoş etmeye gayret etmişler. Nasılsınız efenim?

Bendeniz yerleştim elhamdülillah kahvemi aldım ay bitmeden seni ziyarete geldim Bizde sohbet ayla, misafirlikle sınırlı değil elbet

Allah kolaylaştırsin senin taşınmanı da...
Taşınmak, yerleşmek neyse de başkasının pisliğini temizlemek, ev şöyle bir bakınca güzel görünürken içine girince giderler, lavobolar, bozuk çeşmeler, akarı, kokarı canına tak ediyor adamın.

Eşyalarım en az 10-15 senelik ve ata vere döke demirbaş eşyalar ve bol kitap taşıyoruz. Eşime tehditim büyük oldu. "Bir daha ki taşınmada (kesin tasınıcam ) çantamı alır çıkarım haberin olsun." dedim. Kabul etti sağolsun. "Söz bi dahakine eşyalara el sürdürmem, ev almadan taşınmam 10 ila 15 yıla" dedi
Ben yine ikna oldum Hep ikna oluyorum Kiracı isen gözünü kapatıyorsun muhterem Vasat. Ev sahibine mi komşuya mı, iyi bir eve mi, nezih bir muhite mi denk gelesin dersen hepsi derim Çocuk büyütürken hep okullar bazlı yerleşim aradık. Komşuluk olmasa da çocuklar için iyi oldu. Ev iyi olmasa da komşuluk iyi muhitim, okullara mesafem güzel diyorsun her türlü şükretmeye sebep buluyorsun. Allah bu ev sahibini de muhitini de aratmasın. En önemlisi o.

Koli lazımmı göndereyim mi?.)))
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~