Konu Başlıkları: Bu Ayın Misafiri Vasat
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ağustos 2024, 17:20   Mesaj No:88

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:44
Mesaj: 12.613
Konular: 1294
Beğenildi:12272
Beğendi:9157
Takdirleri:27860
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
Yöneticinin şifresini ögrensen ne yaparsın?

C. Eğer imkânım olsaydı (ama maalesef yok) siteyi güncel site formlarına taşırdım : )

Benim gibi mobilden giren biri için (ve gözlerim sorunlu) yazıların küçük olması sıkıntı oluşturuyor. Özel mesajlarda "alıntı üstüne alıntı" karmaşası ile birlikte, bildirimlerdeki aksaklıkların da: "yeni nesil içinden forumda aktif olmak isteyenleri" caydırabileceğini düşünüyorum; ama tabi gerçekte durum böyle olmayabilir, bilmiyorum : )
Bunun için yönetici şifresine değil sihirli bir değneğe ihtiyacın var.))
Gönül neler istedi neler de olmadı olmuyor maalesef. Muhsin hocam yukarıdaki gibi foruma mobil kolaylık sağlayacak ne kadar isteğim varsa hepsi için uğraştı Allah razı olsun. Parasına, fiyatına, bakmadı lisans aldı hemde belli aralıklarla ama sistemimize uymadı. Bunu benim yenilik ve hız isteklerime bağlı olarak ara ara farklı uygulamalarla denedik. Herşey darmadağın oluyor. Konular, üyeler siliniyor. Kaç yıllık bir silinme olacak onu da göze alamadiğımızdan, heleki her yeni birşey denememizde kafası iyice karışan emektar forumumuzu rahat bıraktık artık. Çıkan sorunları düzeltmek bile başlı başına sorunlar yumağı

Son model telefonların yeni sürümleri çıktığında bir yıl sonra düşük performanslı hale geliyor. En eski telefona yazılım yapılıyor kendini yeni sürüm sanıyor ama şarjı, dokunmatiği, foto kalitesi, güncellenmesi gibi bissürü aksak yanı oluyor.

Bizimkini de böyle kullanıyoruz. Orjinal haliyle ilk günki gibi.)))
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~