Konu Başlıkları: Bu Ayın Misafiri Vasat
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Ağustos 2024, 17:43   Mesaj No:89

Vasat

Medineweb Üyesi
Vasat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Vasat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 62825
Üyelik T.: 12 Ekim 2023
Arkadaşları:0
Cinsiyet:Kadın
Memleket:Ankara
Mesaj: 143
Konular: 4
Beğenildi:313
Beğendi:427
Takdirleri:4220
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
Mihrinaz Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Bunun için yönetici şifresine değil sihirli bir değneğe ihtiyacın var.))
Gönül neler istedi neler de olmadı olmuyor maalesef. Muhsin hocam yukarıdaki gibi foruma mobil kolaylık sağlayacak ne kadar isteğim varsa hepsi için uğraştı Allah razı olsun. Parasına, fiyatına, bakmadı lisans aldı hemde belli aralıklarla ama sistemimize uymadı. Bunu benim yenilik ve hız isteklerime bağlı olarak ara ara farklı uygulamalarla denedik. Herşey darmadağın oluyor. Konular, üyeler siliniyor. Kaç yıllık bir silinme olacak onu da göze alamadiğımızdan, heleki her yeni birşey denememizde kafası iyice karışan emektar forumumuzu rahat bıraktık artık. Çıkan sorunları düzeltmek bile başlı başına sorunlar yumağı

Son model telefonların yeni sürümleri çıktığında bir yıl sonra düşük performanslı hale geliyor. En eski telefona yazılım yapılıyor kendini yeni sürüm sanıyor ama şarjı, dokunmatiği, foto kalitesi, güncellenmesi gibi bissürü aksak yanı oluyor.

Bizimkini de böyle kullanıyoruz. Orjinal haliyle ilk günki gibi.)))
Çok zorluklar çekilmiş belli ki ve doğrusu son kararın böyle olması da bu durumda en mantıklısı olmuş. Keşke o sihirli değnek olsaymış da değiştirebilseymişiz ama, o da işte maalesef... : )

Rabbim sizlerin ve Allah için emek veren herkesin ecrini tastamam versin dilerim; niyetler güzel olsun, akibet güzel olsun, en önemlisi bu
__________________


Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla

"Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?"

[Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler]