Konu Başlıkları: Bu Ayın Misafiri Vasat
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ağustos 2024, 00:27   Mesaj No:97

Vasat

Medineweb Üyesi
Vasat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Vasat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 62825
Üyelik T.: 12 Ekim 2023
Arkadaşları:0
Cinsiyet:Kadın
Memleket:Ankara
Mesaj: 143
Konular: 4
Beğenildi:313
Beğendi:427
Takdirleri:4220
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
Mihrinaz Üyemizden Alıntı Mesajı göster
İnciri alıp kaçmak yok muhterem.) Ben daha yeni gelmiştim.) Sizi tanımak, yıllar sonra bir vesileyle yolunuzu tekrar buraya düşürmeniz, vizyonlu bakış açınız uzun zaman sonra ilaç gibi geldi. Soruları basit -zor ayrımına tabi tutmadığınız; her biri tavsiye, ilim, gelişim, eğitim mesabesinde olan, özenli cevaplarınızdsn oluşan misafir köşenizi sabitledik. Sizi de sabitlesek ne güzel olur.) Bir söz alalım sizden. Bu sefer uzun ara vermeden, forum içinden gelişiminize bakın.)
Forum kişisel gelişim yolculuğunuzu geçmiş bugün açısından değerlendireceğiniz; nerden nereye gelmişim, gitmişim diyebileceğiniz, kendini yoklatan bir yapıya sahip. Kendi bloğunuz olan kişisel alanda geniş paylaşımlarınızı bekleriz.
Biz sizden razı olduk inşallah sizde bizden razısınızdır.
Rabbim çıktığınız yolda ferahlıklar versin, gittiği yere değer katanlardan eylesin. Eşiniz ve evladınızla dünya ahiret bahtiyar eylesin..

Fi emanillah..
Hakkımdaki güzel düşünceleriniz için Rabbim razı olsun Mihrinaz kardeşim, dualarınız için amin ecmain : ) Ben de sizlerden razıyım elhamdülillah

Ve bu arada buralardayım zaten, gitmiyorum Sadece çaktırmadan soru odasından kaçıyorum : ) Çakmadınız bu arada değil mi, belli etmemiş olmam gerek : )

Ama sanki az önce belli etmişim gibi oldu; ama yok yok, siz hiçbir şey görmediniz, duymadınız, bilmiyorsunuz : )
__________________


Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla

"Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?"

[Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler]