Konu Başlıkları: Bu Ayın Misafiri Vasat
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ağustos 2024, 00:47   Mesaj No:99

Vasat

Medineweb Üyesi
Vasat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Vasat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 62825
Üyelik T.: 12 Ekim 2023
Arkadaşları:0
Cinsiyet:Kadın
Memleket:Ankara
Mesaj: 143
Konular: 4
Beğenildi:313
Beğendi:427
Takdirleri:4220
Takdir Et:
Standart

Buradan kaçıp, diğer bölümlerde yine buralardayım yani inşaAllah, Allah izin verdiği müddetçe : )

En nihayetinde kaçacak çok yerim yok zaten, bazı site ve uygulamalara üyeyim ama doğrusu hiçbirisi beni evimde gibi rahat hissettiremiyor an itibari ile. Bu bakımdan burası hariç bir yerde ciddi aktif olursam eğer: bu kendi açacağım bir blog olacaktır sanıyorum; zihnimde bu dönüp duruyor çünkü.

Sadece hangi şekilde olacak, içerikler ne olacak zihnimde netleşmiş hiçbir şey yok : ) Taşınma işi de araya girdi, yaz bitmeden yapmam gereken işler henüz bitmedi, bir de geçen gün paylaştığım SMA'lı bebek için İnstagram destek gönüllüsü oldum ama nasıl yapacağım onu da bilmiyorum : )

Bu dönemde sanırım yaptığım tek doğru şey: boş kalmamak oluyor. Nitekim bu yıl çok uzun süredir hayalini kurduğum bazı şeylerin olamayacağına kanaat getirdim ve hayal/hedef listemden çıkardım. Ancak o kadar uzun süre benleydi ki bu hayaller, bir duvarın altındaki tuğlaları çekmişiz de komple duvar yıkılmış gibi oldu zihnimde. Gençken bunları yaşasaydım, şu an net depresyondaydım, bunu net söyleyebilirim.

Ancak her ne kadar düzensiz, mantıksız bir iş programım olsa da, şu an hiç boş kalmayışım ciddi bir koruyucu işlevi görüyor elhamdülillah : ) Yeni hayallere tutunana kadar, şimdilik böyle bakalım: biraz temizlik, biraz sosyal medya, biraz ondan biraz bundan derken hiç değilse hala gülümseyebiliyorum elhamdülillah : )
__________________


Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla

"Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?"

[Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler]