Konu Başlıkları: Narin'i Bulun
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Eylül 2024, 11:21   Mesaj No:19

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:44
Mesaj: 12.614
Konular: 1294
Beğenildi:12274
Beğendi:9157
Takdirleri:27860
Takdir Et:
Standart

Acı kıyaslanmaz. Biri bebek diğeri çocuk iki masum. Lakin Tekirdağ'da ki olay tam bir infial. Bebek ve tecavüz bir cümlede biraraya gelecek kelimeler değilken bebeğe yapılanı şeytan yapmaz o denli bir vahşet.

Narinde cinsel istismar izine rastlanmadı. Ağzı olanın geniş geniş konuştuğu sosyal medyada Allah'ı unutanlar kafalarındaki irinli düşüncelerini anlatıp durdular. Coğrafyası sebebiyle tecavüzü, her tür sapkınlığı yakistirdilar. Amca-yenge,abi-narin kızımız üzerinden cinsellik üzerinden pis iftiralar, itibar katli. Aile görgülü, şehre 10 km uzaklıkta, okullara yakın merkezi bir köy. Faşist kafalar her halti yakıştırdılar. Taciz yok diye üzülecekler nerdeyse. İmamın ifadesi alındı. Kuran kurslarına saldirildi. Ceseti taşıyan adam camiye gidip ön safta namazını kılmış.((Dine saldırdılar. Hizbullah mı dersin, siyasi ilişkiler mi bir durun Allah aşkına. Tam kürtleri linç ederken Tekirdağ'da daha beteri tamda o kirli kafaların istediği senaryo gerçekleşti ne yazık ki... Sapkınlığın en beteri ile... Vallahi kıyamet kopmadiysa kiyameti koparmak gereken bir vahşetti bu.
Ne yazık ki, büyük lokmaları yutmaktan genzimize ham bir ayva oturmuş, gitmiyor. Alıştık da böyle yaşamaya, eğreti durmuyor.

Suçun coğrafyası, dini, mezhebi, inancı, cemaati yok şunu bi anlayın. "Kimse kimsenin günahını yüklenmez".
Toplumsal ayrışmamızın ve kutuplaşmanın ekmeğini, bu elim olay üzerinden bandıra bandıra yiyor tüm medya. Oturun kafanızı elinizin arasına alın, kendi hesabınızı görün. Toplum bireyler eliyle düzelir. Toplumları, bireyleri, günahları, suçları konuşarak değil...
Üzülerek, goygoy yaparak, hamaset yaprakta düzelmez...
Bize oturduğumuz yerden, sosyal medyadan. üzüntü değil, harekete geçiren sağlam bir öfke lazım...
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla