Konu Başlıkları: Fetolar bitmez ama!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ekim 2024, 19:50   Mesaj No:5

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:8
Cinsiyet:Erkek
Yaş:50
Mesaj: 3.057
Konular: 340
Beğenildi:1339
Beğendi:436
Takdirleri:9747
Takdir Et:
Standart

islam insanı tarif ederken iki grup insanı net görür.siyah(kafir) ile beyaz (mümin). bi de gri grubuna giren kesimleri müşrik ve münafık olarak tanımlar.tüm peygamberlerin uğraştığı kesim gri kesim olmuştur. ilk iki kesim yani siyah ile beyaz arasındaki mücadelede kaypaklık yok her şey nettir.karanlığı tercih eden veya nuru tercih eden...asıl tehlike karanlığı gördüğünde nur arayan nuru gördüğünde karanlıktan yana olan(nisa 143 teki müzebzebine beyne zalik-bir orada-bir burada; ne tam orada-ne de tam burada) kesimlerin yeri derkul esfeldir.

Resulullahın 23 yıllık nubuvet hayatının yuzde 60'ını gri kesimle(abdullah bin sebe ve türevleri) uğraşmakla geçirmiştir.bu uğurda inşa ettikleri mescidi dirarı yıkmaktan çekinmemiştir.bir peygamber cami mescit yıkar yakar mı? yıkar çünkü gri mescittir cemaati ise nifak şirk fitne fesat yuvası gerçeği...

Bu adam fatır 5.ayetinde geçen "aldatıcılar griler kandırıkçılar manilpulatif yaratıklar sizi Allah ile aldatmasın" grbuna girer.vaiz din adamı kisvesine giren bu belam malesef kendi niyet ve hedefinde çok da başarılı olmuştur.kötü köpek sürüye kurt getirir misali...nur kisvesinde karanlığı aşılamıştır.nice farzları teferuat nice haramları istihsan ile bulandırmıştır.toplumların yumuşak karnı olan din ve milliyetçiliği çok ustaca kullanmıştır.kendisini yetiştiren mürşidim diye tanıttığı bediuzzamanı kürt olduğu ve kendisi de faşizm seviyesinde ırkçılık damarına basıldığı vehmiyle; Onu çok severim sayarım ama bir kürdün elini öpmem diyecek kadar faşizan turancılıkla zehirli bir kafa yapısından hiç vazgeçmemiştir.

dinler arası diyaloğ ile çok sinsi çok gri bir amaç güderek yahudi hristiyan papaz haham keşişlerin elini öpecek kadar da aşağılık bir yaratık olmayı başarmıştır.tabiri caizse hedeflerine ulaşmak için şeytanizmle tevhidi barıştırma karıştırma yolunu seçmiştir.ve bunu hoşgürü ile tarif etmiştir.

başarılı oldu mu evet.köy vaizi iken uluslar arası maddi bir holding fiziki bir eşkiya biyolojik bir mikrop ve kendisine inanan saf müslümanların milyonların hayatını yuvasını perişan ederek terörün adeta kitabını yazmıştır.

ve sonuç; fe eyne tezhebun ( nereye bu gidiş nereye kadar...varacağın yer ergeç hesap vermek değil midir).

bir müslüman olarak hakkımı helal etmiyorum.Allahın yetkilerine mudahale edecek kadar da ukala değilim haddimi bilirim.

Allah O'nu bildiği gibi yapacaktır inşaallah.Mekanın hutame olsun ey müzebzebin belam.
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.

Konu Medine-web tarafından (22 Ekim 2024 Saat 19:56 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla