Narin Güran davası bugün görüldü.
Duruşmada, Enes Güran’ın ifadeleri hakkında hakim ve savcılar çeşitli sorular yöneltti. Hakim, Enes Güran’ın telefon aramalarında ve olay gününe dair bazı detaylarda çelişkili ifadeler verdiğini belirterek, “Bu çelişkiler bir şey gizlediğinizden mi kaynaklanıyor?” diye sordu. Güran, yaşanan şoku sebep göstererek çelişkilerin tamamen zihinsel karışıklıktan kaynaklandığını savundu.
Nevzat Bahtiyar, ifadesine şöyle devam etti:
"Yüksel ve Enes'i görmedim. Salim, beni eve götürdü. Evin içinde 2. odada Narin'in cansız bedeni yatıyordu. Herhangi bir ses, tartışma, kavga duymadım. Salim ve Arif'in evinde kimseyi görmedim. Narin, yerde hareketsiz yatıyordu. Salim bana, 'Yüksel ile cinsel ilişkiye girdiğimizi gördüğü için öldürdüm' dedi. Bana 'bunu götürüp kaybedeceksin. Götür bir yere at, parça parça halinde suya at' dedi. Salim Güran cesedi parçalamamı istedi ama vicdanım el vermedi.
"NARİN'E BAKTIM, AĞZINDAN KÖPÜK ÇIKTI"
Narin'e baktım, ağzından köpük çıktı. İlk gördüğümde tüm vücudum tutuldu. Ama Salim, silahla tehdit ettiği için kabul ettim. 'Oğlun Muhammed'in kafasına sıkarım, sonra sana sıkarım' dedi. Battaniyeyi Salim gitti getirdi. Nereden getirdi bilmiyorum. Evden dışarı çıktı getirdi. Narin cansız halde yatıyordu. Evde kimseyi görmedim. Narin'i battaniye içine koyup arabaya götürdüm. Hiç kimse görmedi. Narin'i arabaya koyduğum anda kafamı kaldırdım. Yüksel'i o zaman gördüm ağlıyordu."
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
Ne amca baba yarısıdır,
ne de teyze anne yarısı.
Hatta bazen ne baba, babadır;
ne de anne annedir ama çocuk;
hep çocuktur.
Ve yaşaması gereken o çocuk hep ölüyor...
.gif)
.gif)
.gif)