Konu Başlıkları: Kadın İstihdamı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Kasım 2024, 19:09   Mesaj No:5

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Medine-web isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:8
Konular: 340
Beğenildi:1440
Beğendi:480
Takdirleri:10498
Takdir Et:

Sayın cumhurbaşkanı'nın ey tramp ey israil ey esed ey sisi... ile başlayan icraatsız raconlarına istinaden...

Sayın cumhurbaşkanım,
Resulullahın ümmetini inşa ettiği 23 yıllık süre kadar Resulullahın halifesi koltuğundasınız.
icraatlerinize gelince yol yaptım gaz çıkardım petrol buldum racon kestim dışında icraatlerinize geçelim;

1-hz ömer adaleti dediniz adaleti bitirdiniz.herkes kendi adaletini kendisi uygular hale gelmek zorunda kaldı.
2-ekonomiyi bitirdiniz.itibarda tasaruf olmaz sloğanı ile muaviyeyi aratmadınız. masrafınız bir dakika da 3 asgari ücret.
3-diyaneti bitirdiniz.tebliğci mürşid konumundaki personeli kontrollu(hutbe vaaz) devlet memuru yaptınız.camileri akp şubelerine çevirdiniz.
4-faizle savaş ile başladınız nas dediniz,faiz bataklığının ortasında bıraktınız.
5-çay simit hesapları ile iktidara geldiniz 4 kişilik bir aileye ayırdığınız asgari ücret çay simite bile yetmez oldu.diğer hiç bir masrafı(kira faturalar sağlık eğitim ulaşım) hesaba katmıyorum.
6-dindar nesil yetiştireceğiz sloğanı ile başladınız kindar nesil ürettiniz.avam tabakasını dinden soğuttunuz.
7-terörü bitireceğim dediniz sizi iktidarda tutan kürtleri terorün kucağına bıraktınız.
8-fetoyu bitireceğim dediniz fetoyu uluslararası terorist/başbelası kapasitesine getirdiniz.
9-sizi uyaran eleştiren sizi gerçekten umut görenleri çeşitli etiketlerle dillerini kestiniz.hiç bir müslüman sizin başarısızlığınızdan mutlu olmaz.
10-kadın cinayetlerini bitireceğim dediniz Cumhuriyet tarihinin en yüksek canayetleri(kadın çocuk bebe) ile karşı karşıyayız.
11-gazze dediniz filistin dediniz sloğanlardan öte bir icraat görmedik.dahası israille ticari bağlarınız basında boy boy gezmektedir.
12-2024 ü emekliler yılı ilan ettiniz emeklilerin ölüm yılı olduğunu...
13-ensar muhacir göçmen sığınmacı sloğanı ile vatanımızı zehir ettiniz.onlar yerli bizler yabancı...
14-cumhuriyet tarihi boyunca yasak olan zinayı serbest bıraktınız.
DOKUNMADIĞINIZ AİLE KALMIŞTI BAŞINIZ SAĞOLSUN.

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.