Konu Başlıkları: Yeriniz Kişiliğiniz
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Kasım 2024, 14:54   Mesaj No:16

Kara Kartal

Medineweb EDİTÖRÜ
Kara Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Kara Kartal isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 59105
Üyelik T.: 03 Şubat 2018
Arkadaşları:2
Konular: 482
Beğenildi:3737
Beğendi:4401
Takdirleri:26295
Takdir Et:

Alıntı:
Vasat Üyemizden Alıntı Mesajı göster
İlk seçimim olan 1 benim için uygun görünüyor : )

Yalnız 2. seçeneğim olan 5 için söylenenler de isabetli; "Bir sey yapmadan önce birkaç kez düsünmeyi öğrenmelisiniz" önerisini aldım baş tacı yaptım : )

Böyle psikolojik testleri severim, insanın kendini değerlendirmesi için güzel fırsatlar. Paylaştığınız için teşekkür ederim Mihrinaz kardeşim : )
1) Siz mantikli bir insansınız, her seye bilinçli yaklaşıyorsunuz ve neredeyse hiç hata yapmıyorsunuz. Baskı altında en iyi çalışan insanlardan birisiniz. Maceraya girmektense konfor alaninda kalmayi tercih ediyorsunuz.
5) Siz överili birisiniz, gerçek bir maceracisiniz. Riske girmeyenin kazanamadigina inanirsiniz, iste bu yüzden her zaman risk alma alışkanlığınız vardir. Dayanıklılığınız ve kendinizi konfor alaninizla sinirlamamaniz sizi enerjik ve hayatin size getirdigi her seye karsi sizi hazir biri yapar. Ayni kayadan bin kere düsüp kalkabilirsiniz. Kişiliğinizin diger tarafi sizin en kötü düsmaniniz olabilir çünkü çogu zaman davranışlarınızın sonuçlarını küçümsüyorsunuz ve bunun
bedelini kendiniz ödeyebilirsiniz. Bir sey yapmadan önce birkaç kez düsünmeyi öğrenmelisiniz.

Biri maceracı diğeri değil diyor, biri konfor alanı diyor diğeri risk sever diyor. Sence hangisi daha baskın 1 mi 5 mi sandalyemi mindermi?