Site emektarları arasında değilim ama Medineweb'de olmam vesilesi ile bana da bu güzel duadan nasiplenmek kısmet olmuş oldu : ) Birbirimizi henüz çok yakın tanımadık belki ama ben de sizi ve aynı dönemde aktif olup, yorumları ile ruhunun ışığına şahid olduğum tüm kardeşleri Allah için sevdim : ) Rabbim çabanızın ecrini dünyada ve ahirette misliyle versin, dünyada ve ahirette sizleri ve tüm sevdiklerinizi her daim hayırlara ulaştırsın dilerim. Amiiinnn...
Bu arada Kasım 2011 benim için de anlamlı bir tarihtir ve o yaşlarda kızım 1,5 yaşındaydı. Yazıları okurken birçok şey çok tanıdık geldi; sadece ben başka yerlerde, siz ise burada : )
Arada beni ağlatan ise Yitik Sevda'nın vefat haberi oldu. Bu isim, acaba benim hatırladığım isim mi diye emin olmak için 2012'deki eski nickimle açtığım konuya baktım veee... Şu an konuyu bulup bakmış olarak tekrar ağlıyorum: evet o isim :/ Rabbim rahmeti ile muamele eylesin dilerim, bu forumu ilk tanıdığım zaman diliminde bildiklerini etkili şekilde paylaşmak suretiyle yanımda duruşunu hiç unutmadım. Adını unuttum ama yaptıklarını... O ve beraberinde destek olan Abdulmelik abimiz ve konunun sonundaki Mihrinaz kardeşimin yorumu... Yıllar boyu aklımda kaldı, ki daha evvel de söylemiştim sanırım: buraya geri dönüşümün sebebi o konu sebebi ile aklımda kalan izlerdi. Rabbim hepinizi sevsin dilerim; yıllar boyu benim bilmediğim çok şey yaşadığınızı tahmin edebiliyorum, burada yazılmayan çok çok şey. Her biri ahirette ecir olarak karşınıza çıksın dilerim; bu dünyada ise karşılığı sabır ve hikmette gelişmişlik oluyor zaten, ki onu peşinen "durumunuza şahid olanlar olarak" görebiliyoruz : ) Rabbim her geçen gün daha iyi, daha güzel eylesin dilerim halinizi, halimizi; ta ki Kendisine kavuşana dek... Amiiinnn...