Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Kasım 2024, 07:35   Mesaj No:28

Vasat

Medineweb EDİTÖRÜ
Vasat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Vasat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 62825
Üyelik T.: 12 Ekim 2023
Arkadaşları:0
Memleket:Ankara
Konular: 5
Beğenildi:486
Beğendi:754
Takdirleri:5582
Takdir Et:

Alıntı:
Mihrinaz Üyemizden Alıntı Mesajı göster

Misafir diye bişey söylediler. . delimi ne bunlar ne sanıyorlar buraları dediğim çok oldu*Misafir edip beni la diyebilmek diye sevimsiz, lafı sözü esirgemez, patavatsiz, ilim var ama elinde sopa gibi kullaniyor neyse boyle birinin eline düşürdüler zor kurtuldum**La diyebilmek; Forumun her yerinde o önde millet arkasında paldir küldur bi hava estiriyor ama ne hava...O yılmadan bildiğini anlatıyor. Millet kötekle, sopayla atlıyor üstüne. Yok adam vazgeçmiyor. Bizim kalpler küt küt atıyor bunlar vuruşurkene*Adama kulak vermek lazım doğruyu söylüyor ama eğri üslupla*Değil okumak, ismi gördüğün yerde ya kaçacaksin yada direk dalacaksin tam anlamıyla böyleydi. Üslubu dogrulaştikça ve yumuşadıkça sözü güçlendi zannimca ve tesirini farkettim ewet000Bu minik üye için önemli olduğu için not düştü kalem buraya
Bu arada, kendi misafirlik sürem dolar dolmaz kaçma isteğimin sebebi tam olarak "böyle bir şey yaşama korkusuydu" : )) Nitekim başka yerlerden görmüşlüğüm vardı; bundan sebep her girişte, kalp küt küt "acaba nasıl bir soru geldi veya gelecek, nasıl bir cevap vereceğim" gerginliği : )

1 ayda tıkalı damarlarım varsa da açılmıştır sanırım : )

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla

"Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?"

[Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler]