Alıntı:
Mihrinaz Üyemizden Alıntı
Hep eskilerin yaşattığı travmalar bunlar. Seneler geçse de unutamadığımız hep hatırda kalan; forumlarda misafirsen şu konular cevaplaman gereken zorunlu sorulardı adeta: tasavvuf, rabıta, özel olarak Cübbeli, İslamoğlu sorusu varsa kesssin tartışma var, kavga var, banlanma var demekti. Ne cevap verirsen taraf olanları memnun etmeyen ucube günlerdi. Bilgin ölçülür, seni kâile alıp almayacaklarina karar verilir, sonra konu misafirden çıkar senin hocan, senin şirkin, tekfir derken hoopp misafirlik bitmiş. İnatla kabul ettirme, misafiri canından bezdirme günleriydi.
Yine de belki bir kişi dahi olsa birinin ampulünü yakmış karanlığını aydınlık etmiştir umudundayim.
Bizimle birlikte misafir hakettiği konumu, saygınlığı kazandı. Diken üstünde günler unutulsun. Kuş tüyü minderler, sıcacık sorular, yüzlerde tebessüm, elimizde ikramlar, misafir konunun öznesidir, ondan uzaklaşma yok. son 10 yıllık medineweb iktidarı misafirlik açılımı efenim.)))
İyiki çok şükür ki sitemize geldiniz, selamdan çok fazlasını paylaştınız iyiki... Bu sene, seneye ve daha sonraki senelere inşallah |
Ben yazsam bu kadar açık yazamazdım, nitekim yazsam "kaçtığım şeyi kendim başıma getirmiş" olurdum : )) Aman kimseler görmesin, duymasın; kimseye bir şey demedik efenim demedik : ))
Allah razı olsun hakkımdaki güzel düşünceleriniz için; Rabbim size ve hak yolda en güzel şekilde sebat etmeye çalışan herkese güç kuvvet versin, hayırlı sağlıklı ömürler versin, en nihayetinde Firdevs Cenneti'ne ulaştıran yollarda ömrünün sonuna kadar destekçisi olsun dilerim, amin ecmain