Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Kasım 2024, 21:52   Mesaj No:7

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Medine-web isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:8
Konular: 340
Beğenildi:1439
Beğendi:480
Takdirleri:10498
Takdir Et:

Tilkiye sormuşlar:
-Seni tavuk çiftliğine müdür yapalım,
ne kadar maaş istersin?
Tilki :
-Para, pul istemem
BEN DAVA ADAMIYIM!!!

اِنَّ اللّٰهَ يَأْمُرُكُمْ اَنْ تُؤَدُّوا الْاَمَانَاتِ اِلٰٓى اَهْلِهَاۙŞüphesiz ki Allah size, emanetleri ehline vermenizi emrediyor...nisa58

emanetler ehlinde değilse tilkilerin tilkiliklerine kızmak çözüm değildir.o tilkilere kümesi teslim eden tilkiler değil BİZİZ! bizim onayımız/oyumuz yada suskunluğumuz ya da bana dokunmayan tilki bin yaşasın kafası değil mi?

istisnalar kaideyı bozmaz...tilkiyi başa geçirenler kümesi teslim edenler en az tilki kadar masumdur! bu masumların genel evrensel düşüncesi tilkiye kümes bize de kürkü düşer geçinip gideriz.o kürkü seccade yapıp namaz kılarız hamdolsun daha ne olsun.namazdan sonra duamızda ebabil kuşlarını talep ederiz.

Nasreddin Hoca’ nın evine gece hırsız girer, evde ne var ne yok götürür. Sabahleyin komşuları toplanır, Hocaya sorular ile yüklenirler.

- Hocam kapıyı açık mı bıraktın yoksa?

- Hocam şu eski pencereleri değiştir diye sana kaç defa söyledik.

- Bir köpek alsaydın, böyle olur muydu?

- Hocam o kadar sesi duymayacak kadar nasıl derin uyudun?

Nihayet Hoca dayanamaz ve “Yahu tamam, iyi güzel de kabahatin tümü benim mi? Hırsızın hiç mi suçu yok?” der.

onlarca Müslüman ülkelerin!!! başında hep tilki.o tilkileri başa getiren kim? hırsız mı ev sahibi mi suçlu?

GARDAŞLARIN israil'e Pragma (Mantıklı Aşk), ABİLERİN Storge (Arkadaşça Aşk),ŞEYTANULEKBERLERİN Mania (Sahiplenici Aşk) beslemelerinde israili suçlamak insafsızlık değil mi? Gece israil gözdeleri ile gündüz avazı çıktığı kadar ben sizdenim anırmalarına ve buna inanan ahmaklara ne denilir?

NİSA 58'İN SESİNİ ÖLÜLERE OKUNAN YASİNLE BOĞMAYA DEVAM.

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.