İZLEMEYİN, İZLETMEYİN.
Yaşam enerjisi çekik, hayata hep karamsar pencereden bakan, psikolojisi karanlık, diplerde yaşamayı seven yanında çabalayanlar sayesinde şu hayatta biraz güneş ışığı, umut, neşe kapabilenler İZLEMESİN ciddiyim izlemesin
Dizide herşey çok dozunda. Hüzün, mizah, gerçeklik, konular hepsi dozunda. Yok ama güneş ışığıyla bile kavgali arkadaşlar izleyince bi tek kefeni eksik kalıyor.) Evin içinde Baki gibi bir adamla yaşayanlar sakın Gassal izlemesin, izletmeyin. Alnındaki çizgilerden alın da, soğukluğu, yalnızlığını, yaşadıklarının yorgunluğunu, çevresindeki karakterler hatta ve hatta bahçenin çalı- çırpı bakımsız halini, havanın puslu halini dahi içlerine çekiyorlar. Kendi serüvenleri, yolculukları yapıyorlar. Arkadaşım izle geç, bu neyin empatisi
Çok değil şöyle çay kaşığının ucu kadar olan umutlanmayı alıp götürüyor.) Ben düştüm o hataya siz düşmeyin
Mesleğinin kesinlikle Gasallik olması gerektiğine ikna biri var. Evli, çocuklu,evin kirası, çocukların egitimi, masrafı, hanımın ailesi, pikniğe düğüne giden, arkadaşları olan bir Gassal arıyorum görüşme sağlicam inşallah.)) 2. sezon bekliyor, benim vergilerimle açılan bir platforma niye para vererek girmem gerekiyor serzenişi arkasından geliyor.
Daha da anlatmayayim, başıma iş açtı diziniz.))