Konu Başlıkları: Gassal
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ocak 2025, 13:29   Mesaj No:10

Esma_Nur

Medineweb Emekdarı
Esma_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Esma_Nur isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 4458
Üyelik T.: 19 Ekim 2008
Arkadaşları:0
Memleket:sivas/istanbul/
Konular: 585
Beğenildi:4935
Beğendi:6612
Takdirleri:26442
Takdir Et:

Alıntı:
Mihrinaz Üyemizden Alıntı Mesajı göster
İZLEMEYİN, İZLETMEYİN.

Yaşam enerjisi çekik, hayata hep karamsar pencereden bakan, psikolojisi karanlık, diplerde yaşamayı seven yanında çabalayanlar sayesinde şu hayatta biraz güneş ışığı, umut, neşe kapabilenler İZLEMESİN ciddiyim izlemesin
Dizide herşey çok dozunda. Hüzün, mizah, gerçeklik, konular hepsi dozunda. Yok ama güneş ışığıyla bile kavgali arkadaşlar izleyince bi tek kefeni eksik kalıyor.) Evin içinde Baki gibi bir adamla yaşayanlar sakın Gassal izlemesin, izletmeyin. Alnındaki çizgilerden alın da, soğukluğu, yalnızlığını, yaşadıklarının yorgunluğunu, çevresindeki karakterler hatta ve hatta bahçenin çalı- çırpı bakımsız halini, havanın puslu halini dahi içlerine çekiyorlar. Kendi serüvenleri, yolculukları yapıyorlar. Arkadaşım izle geç, bu neyin empatisi

Çok değil şöyle çay kaşığının ucu kadar olan umutlanmayı alıp götürüyor.) Ben düştüm o hataya siz düşmeyin Mesleğinin kesinlikle Gasallik olması gerektiğine ikna biri var. Evli, çocuklu,evin kirası, çocukların egitimi, masrafı, hanımın ailesi, pikniğe düğüne giden, arkadaşları olan bir Gassal arıyorum görüşme sağlicam inşallah.)) 2. sezon bekliyor, benim vergilerimle açılan bir platforma niye para vererek girmem gerekiyor serzenişi arkasından geliyor.
Daha da anlatmayayim, başıma iş açtı diziniz.))
Hakkaten bazıları diziyi çok içselleşdirmiş Emine hocam bizim insanımız sever kendini kaptırmayı hatırlayın bir ara kurtlar vadisi oynarken liseli uşaklar dayı dayı geziyordu ortalıkda ) mafya havasına girmek isteyenler hala kurtlar vadisini YouTube den açıp izliyorlar )gassal dizisi ile kendini gassal sananlar kendini gasilhanede hayal edenler arkadş sindire sindire yaşayalım hepimizin gideceği belli işde bu kadar ksmaya etrada hayatı zehir. Etmeye gerek yok )

Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....