Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ocak 2025, 13:50   Mesaj No:5

Vasat

Medineweb EDİTÖRÜ
Vasat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Vasat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 62825
Üyelik T.: 12 Ekim 2023
Arkadaşları:0
Memleket:Ankara
Konular: 6
Beğenildi:528
Beğendi:821
Takdirleri:7190
Takdir Et:

Konuyu tam okuyamadım ama aşılardan bahsediliyor gördüğüm kadarıyla. Ve ben de, aşılarda "insan diploid hücresi" ibaresi altında var olan şeyi duyduğumdan beri, bu çoğalan eşcinselliğin altında bunun yattığını düşünmeye başladım.

Araştırınca "genetiğe etki etmez" deniliyor ama bilim dünyasını "ilaç ve aşı üreticilerinin fonladığını" bilmeyen kalmadı sanırım. Ve eşçinsellik, "Dünya nüfusunu azaltmalıyız" diyen bilim(!) insanlarının kullandığı şeylerden biri. Nitekim ortaya bir çocuk çıkmıyor.

Kısırlık, kadın-erkek arasında giderek tırmanan psikolojik gerilim, feministlik, kadınların iş hayatı ve kariyer aşkı, ekonomik pahalılık vs; kimisi doğrudan, kimisi dolaylı olarak nüfus azalmasına hizmet edebilecek şeyler.

Kalanları ise savaş veya bir depremde çökecek şekilde binalar, dereyatağına yapılan yerleşim yerleri, insanlar arasında yükselen şiddet vs şeklinde çok güzel temizliyorlar.

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla

"Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?"

[Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler]