Konu Başlıkları: Eyvah! Aile Yılındayız
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Şubat 2025, 21:20   Mesaj No:5

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:8
Konular: 340
Beğenildi:1462
Beğendi:488
Takdirleri:11116
Takdir Et:

kamuoyunda ingiliz avam kamarası olarak bilinen aslında siyanizmin dünyayı şekillendirme şebekesi...orda bir yahudi hahamı der ki müslümanları tang top silahla düzeltilmeyeceğini gazzelilerden öğrendik.

devam ediyor benim önerim 30 noktada yoğunlaşmamız gerekir.

1-Kuranı kerimi yok edemiyeceğimize göre pasivize etmek.( kıraat ses yarışmaları hafızlık vs destekleyelim ama kuran içeriğinin eğitimini zorlaştırlalım.)

2-Aile kurumunu otel pansiyon pozisyonuna getirelim.kadına çocuğa şiddet adı altında anneyı babayı pasivize edelim. anne babanın tasalutu altındaki otoriteyı çocuklar gençler vasıtasıyla sosyal medya telefonlar kadın programları tv ler ile beyınlerini bloke edelim.anormalleri dayata dayata,göstere göstere normalleştirelim.Mesela bir baba suç mu işledi? önce mesleğine bakalım bir taş ile bir kaç kuş vurmuş oluruz.öğretmen ise haberlerde öğretmenleri lekeleyelim.imam müftü hakim savcı vs...müftünün keçisi çalınsa müftü keçi çaldı manşetini verelim gibi.cinsiyet ayrımcılığı olmasın adı altında pozitif ayrımcılık ileri sürerek aradaki lutileri de normalleştirip kabul ettirelim.(LGBT)

3- islam ülkelerindeki aile reisi babayı pasivize edelim.babanın yetkisi otoritesini kanunlarla kadına verelim.(istanbul sözleşmesi).kadının beyanı esastır gibi...

4-Okullardaki eğitimi öğretim adı altında öğütümleştirelim.dini eğitimleri millileştirerek içeriği boşaltıp sembolikleştirelim.( yeşilay kızılay vatan millet sakarya bayrak ezan gibi)

5-bu tavsiyelerimize direren devletleri ekonomi sopası ile sindirelim.

30 madde vardı aklımdakileri bunlar...

not: benim acizane tecrübe ve düşüncem.ilkokul okuma yazma öğretilir.orta okul semboller ezberletilir.lise ergenlerin dönemi olduğundan öğütmek çok daha kolay.liseye kadar verilen dini sembolleri felsefe sosyoloji mantık darwizm ve bir sürü saçmalizm ile ayranlaştırlır beyınler sütlaça çevrilir.üniversite de oryantalizm faşizm sağ sol deizm sosyalizm ve bir sürü ideolojinin crit attığı mayınlı arazi...

sonuç deist ilahiyatçılar.kuransız sünnet.sünnetsiz kuran.mezhepsiz imam.ruhsuz takvasız öğretmen ve sümmün bükmün umyun z kuşağı...
sloğan da hazır istiklal marşı.
ben ezelden beridir hür yaşadım hür yaşarım hangi baba hangi ana bana zincir vuracakmış şaşarım.kükremiş içi boş öğütülmüş gençliği kim durdurur şaşarım...

siyasetin girmediği alana da süslü cümlelerle girişi sağlandı.Aile yılı ilan edilmiş.Rabbim işinizi kolaylaştırmasın inşaallah.

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.