Cvp: Arapça Hikaye - Türkçe Tercümesiyle Birlikte Mesaj yazan herkese tsk ediyorum. Tufeyl, belki bir yetenek var ama benim çabam sadece bu var olduğunu düşündüğüm yeteneği ortaya çıkarmak. Yazdığım hikayelerin çok daha güzelleri yazılabilir. Bunun için, gerekli ortam var olmalıdır. İnsanın belli konuları konuşabileceği, tartışabileceği yakın çevresi olsa daha neler yazılır, neler. Belgin senden de Allah razı olsun kardeşim. Nur dediğini yaptım. Düzelte girdim. En siyah renk oldu Arapça kısmı. Çalışmamı beğendiğin için, ben de size tsk ediyorum. Ecrin evet dediğiniz gibi bu bölümün 3. sayfasında Şampiyon Ördek isimli hikayemi eklemişsin. Bunun için, seni kutluyorum. Bana yardımcı olmuşsun. Geçen gün saydım. 200'ü geçmiş üye olduğum siteler. Çoğu site ve forumlarda alıntı hikayelerime rastlıyorum. Google'ye hikayenin adını yazınca nerelerde okunduğu ortaya çıkıyor. Alıntı yapanların pek çoğu hikayenin altından yazan kısmını siliyor. Ben bunlara kızmıyorum. 4 yerde de denk geldi. Adam benim özgün hikayemi paylaşım yapmış, altına yazan diye de kendi adını yazmış. Bu durum benim sevinmeme neden oldu. Demek ki, o kadar çok beğenmiş hikayeyi ve bunu ben yazdım diyor. Varsın o hikayeyi yazan da o olsun. |