22 Kasım 2008, 21:33
|
Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 698 Üyelik T.:
01 Ocak 2008 Arkadaşları:0 Cinsiyet: Mesaj:
136 Konular:
82 Beğenildi:0 Beğendi:0 Takdirleri:10 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Gülmeyenler bahçesi... Gülmeyenler bahçesi... öyle bir bahçeki bu bahçe Gülmeyenler Bahçesi, öyle bir bahçeki gözyaşları suluyor burda gülleri, öyle bir bahçeki acıyla akan gözyaşları, kanları kıpkırmızı güllere dönüştürüyor.... acıyı yutkunuyorum yine, boğazımı tırmalayarak iniyor aşağıya, susuyorum çünkü konuşamıyorum bilee.. ben ağlarken konuşamam ki öyle bir bahçeki bu bahçe Gülmeyenler Bahçesi, öyle bir bahçeki gözyaşları suluyor burda gülleri, öyle bir bahçeki acıyla akan gözyaşları, kanları kıpkırmızı güllere dönüştürüyor.... acıyı yutkunuyorum yine, boğazımı tırmalayarak iniyor aşağıya, susuyorum çünkü konuşamıyorum bilee.. ben ağlarken konuşamam ki öyle bir bahçeki bu bahçe Gülmeyenler Bahçesi, öyle bir bahçeki gözyaşları suluyor burda gülleri, öyle bir bahçeki acıyla akan gözyaşları, kanları kıpkırmızı güllere dönüştürüyor.... acıyı yutkunuyorum yine, boğazımı tırmalayarak iniyor aşağıya, susuyorum çünkü konuşamıyorum bilee.. ben ağlarken konuşamam ki öyle bir bahçeki bu bahçe Gülmeyenler Bahçesi, öyle bir bahçeki gözyaşları suluyor burda gülleri, öyle bir bahçeki acıyla akan gözyaşları, kanları kıpkırmızı güllere dönüştürüyor.... acıyı yutkunuyorum yine, boğazımı tırmalayarak iniyor aşağıya, susuyorum çünkü konuşamıyorum bilee.. ben ağlarken konuşamam ki İÇİMDE AĞLAYAN ÇOCUKLAR AŞKINA... SEVDA YAZAMADIĞIM İÇİN, KUDÜS'ÜN SOKAKLARINA... ILIK BİR YAZ AKŞAMI... GÖZYAŞALARIYLA DÜŞECEĞİM... GECENİN KARANLIĞINA... "gülüşümde bile hüzün var benim, hüzünle örülmüş beyaz kefenim, yüzümde çizgiler destesi hüzün, içimde hayatın bestesi hüzün...." "Allah'a hicret edesim geliyor, zalime kalkan olasım, Hicrete toprak olasım geliyor, mazluma canân olasım, O'nun yolunda ölesim geliyor, Nebi'ye komşu olasım, Ölümü yok edesim geliyor, cennete şehit tahtı kurasım.." Kudüs göklerinde kara bulutlar Bulutlar içinde ışık saçarlar. Filistin'de küçük, beyaz yumruklar Anne feryatları gökleri sarar. Haydi Ammar, haydi Ammar, durma Ebabiller sana kanat çırparlar. Taşından büyük öfken bilenir Yüreğln kadar sıkı avuçlarında. Süleyman seni seyreder sana güvenir Mescid-i Aksa'nın kapılarında Taşından büyük öfken bilenir Yüreğln kadar sıkı avuçlarında. Süleyman seni seyreder sana güvenir Mescid-i Aksa'nın kapılarında |
| |