19 Aralık 2008, 02:48
|
Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 9 Üyelik T.:
14Haziran 2007 Arkadaşları:0 Cinsiyet: Mesaj:
761 Konular:
392 Beğenildi:20 Beğendi:0 Takdirleri:87 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Cvp: Sen Yoktun Can.... Beğendiğinize sevindim Sen Nerdesin Can ***** Yine yandı yürek, Yine dağlar üstüme geldi, Yine taştı deniz, can! Sular üstüme geldi. *** Sönmüş volkan gibiyim, İçim kaynar benim, Can! Donmuş buzlar gibiyim; İçim ağlar benim, Can! *** Güneş yandı can! Ay tutuldu can! Sen doğdun içime… Ben yandım, Can!.. *** Yıkıldı dağlar üstüme, Çöktü toprak, Altında ben kaldım, Can! “Kimse yok mu!” Sen yok musun ? Can!. Boğuluyorum. … Nefesin yok mu can.. *** Yollar sana gelir, Diller seni söyler, Gönül seni özler, Seni söyler ; can! Dertler üstüme geldi. *** Bahar gelmiş, can! Gül açılmış, Bülbül ötmüş Sen yokken; Cana od düşmüş Yanmış… can! *** Gece karanlık ,can! Gönül viranlık , Bir de seyranlık; Seninle bir anlık Vuslat olsaydı can! Vuslat olsaydı. Bayram olurdu, Seyran olurdu, Cümle alem Hayran olurdu,can! Hayran olurdu. *** Gül kokulu Gül efendim, Gül sultanım, Sen de bir gün gel efendim, Bahtımıza gül efendim. Canım içre can! *** Efendim, Yine yandı yürek, Yine dağlar üstüme geldi. Yine taştı deniz , can! Sular üstüme geldi. |
| |