Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ocak 2009, 17:58   Mesaj No:4

NUR

Medineweb Emekdarı
Durumu:NUR isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 127
Üyelik T.: 10 Eylül 2007
Arkadaşları:4
Konular: 527
Beğenildi:30
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cvp: Zayıfı olan çocuğu bir başkasıyla kıyaslamayın

yazılanlar çok doğru...

.eve kırıklarla dolu getirilen karneler yalnızca öğrencinin hakettiği notlar değil, ebeveynin notlarıdır...o yüzden notlar bir yerde ebeveynin görevini yeterince yapıp yapmadığını gösterir.bu durumda veli kendisini suçlamış olur.iş o safhalara kadar gelip çocuğunun durumunu bilmeyen anne baba o saatten sonra anca kıyaslamayı bilir, kendinde hiç bir suç görmez.

çocuğu yetiştirmek beslenme çantasını tıka basa doldurmak, üstünü sıkı giydirmek ,ayakkabının bağını bile annesinin bağlamasıyla olmuyor maalesef....sonra yemedim yedirdim içmedim içirdim durumları. ...manevi yönden, sevgiden aç olan çocuklarda başarısızlık kaçınılmaz bir durum oluyor.

en güzeli zararın neresinden dönülürse kardır mantığııdır.olan olmuştur artık...ahhlarla vahlarla, cezalarla, kıyaslamalarla bir yere varılmazç eskiye sünger çekip en başta velilerin görevlerini hakkıyla yapmaları , sonra evlatlarından başarı beklemeleri gerekir..

bu arada forumdaki öğrenci kardeşlerimize hayırlı tatiller diliyorum.inşallah kırığınız yoktur