Önce kişisel sorular;
1-En sevdiğin yazar ve beğendiğin bir şiirin bir bölümünü paylaşırmısın bizimle?
Şiirden pek anlamam Dursun Ali Erzincanlı'nın şiirlerini hüngür hüngür ağlayarak dinlerim.Necip fazıl'ı da beğenirim ama şiirle aram çok iyi değilidr.En sevdiğim islamı yazar Reşit Haylamaz "Efendimiz" adlı serisini büyük bir zevkle okumuştum.Üstün Dökmen'i de beğenerek okurum.
2-Senin için en anlamlı cümle nedir ? Ve bu cümle hakkında biraz yorum alabilirmiyim ?
Bir haylı düşündüm bu soruyu. Direkt bir cümle yok ama genel hatlarıyla bana değer verildiğini içeren cümleler benim için çok anlamlı ve özeldir.
3-Sevdiğin ilahi ezgi ve ayrıca bunların dışında bir parça ismi alabilirmiyim ?
Sevdiğim ezgi Ömer Karaoğlunun "Yaşamak Adı için Yaşamak" ve "gece"adlı eserleri.Şarkı olarak da bu aralar yeğenim çok sevdiği için ceza'dan "fark var"ı dinliyorum itiraf edeyim ki ceza'nın şarkılarını beğeniyorum
4-Medinewebin en yetkisi ismi olsaydın(admin) forumda ne gibi değişiklikler yapardın ve ben bu değişikliğin neresinde yer alırdım?
Medineweb'in en yetlili ismi ben olsaydım medineweb ismi olmazdı Diyelim oldu o zaman sevmediğim kişileri ban ban ban diye banlardım
5-Bu kavramlar senin için ne ifade ediyor birer cümle ile açıklayabilirmisin ?
Anne : Rabb-i Rahim'in dünyadaki merhamet menbası. Huzur: Tüm vazifelerimi yerine getirip vicdanen relax olmak.
Aile : Arkamdaki saklı güç-özellikle babam-
Evlilik : Şimdilik almıyım feminist takılıyorum Belgin anladın sen onu
Medineweb: Netteki tek adresim bir türlü kopamadığım ikinci ailem...
Yuva: Sıcacık hoş bir ortam-anne, baba ,çocuk-
Sabır: Mesleğim...
Gurbet: Ankara ama vuslat belli değil...
Özlem: Dostlarım.
Umut : Kpss