Cvp: ALLAHA TEVEKKÜL EDENLERİN ÖZELLİKLERİ
Allah Razı olsun demek istiyrm ama ALLAH RAZI OLUR MU BE FECR AGA?...
Ben 84 doğumluyum! 84 ten önceki zulümler o zulmün çağdaşlarına bir HESAP FATURASI OLARAK GERİ DÖNECEK ZATEN! Ama benim ilk karşılaştığım ve sorumlu olduğum KATLİAM: IRAK KATLİAMIYDI! O uyanışımı ve SAPLA SAMANI AYIRMAMI sağladı zaten!.Şu coğrafyalardaki zulümler dikkatimi çekmeye başladı...Bununla birlikte o zulümler karşısında ZULME SON VERMEK İÇİN GELMİŞ OLAN İSLAM'a müntesip olan LİDERLERi gözlemeye başladım!
Birisi CEM YILMAZ'ın muhafazakar karikatürü zaten.Millet videolarını izleyip izleyip gülüyor!28 şubatta içeriye alındığında ağlayıp zırlayarak SİSTEMİN AMENTUSUNE İMAN ETTİĞİNİ söyleyebilecek kadar onursuz bir mahluk!
Ve kitleleri yönlendiren zihniyetler Doğu da Batı da Güney de Kuzey de...
Özal'ın geçen yıllarda ölüm yıldönümünde HATİMLER indirenler indirdikleri HATİMLERDE ALLAHIN ZALİMLERİ CEHENNEME POSTALADIĞINI VE O ZALİMLERİN İŞBİRLİKÇİ MAYMUNLARINI DA CEHENNEMİN TA DİPLERİNE gönderdiklerini de aklederler mi acaba?
Ankaradaki Kocatepe camii KAHRINDAN BİR GÜN YIKILIR MI ACABA?
ALLAH'ım içimizdeki BEYİNSİZLER YÜZÜNDEN BİZİ HELAK EDER MİSİN(kuran )
*** 8-Kafirlere ve Münafıklara İtaat Etmezler İnkarcılara, ikiyüzlülere itaat etme; eziyetlerine aldırma; Allah'a güven, güvenilecek olarak Allah yeter.33/Ahzap-48 Rahman ve Muntakim olan ALLAH'a ...Güveniyorum! |