Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Mayıs 2009, 12:39   Mesaj No:2

dua dilencisi

Medineweb Sadık Üyesi
dua dilencisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:dua dilencisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 6969
Üyelik T.: 10 Şubat 2009
Arkadaşları:32
Konular: 28
Beğenildi:105
Beğendi:27
Takdirleri:690
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart re: Ey yaar sana mektubum/dua dilencisi

Ey GÜZİDE SULTANIM seni hiç kimseyi sevmedigim kadar seviyorum ama yinede yetmez sanırım bu sevgi....Canım efendim Sensizlikle kavrulan sinelerimizi yüzyıllar öncesinden kardeşlerim demişsin ya bizlere,o iki dudagın arasından çıkan bu kelimeyle gözyaşlarımla beraber sevgini bu kötü gönlümde yeniliyorum....Düşünüyorum kalemim yazarken beynimi ve gönlümü ASRI SAADETE çeviriyorum hani yollarına dikenler serilmiş öpülesi ayaklarına batsın diye EY CAN ÖZÜM sabır abidesi ben olsam o kapıyı çalar iki çift klaf söylerim bir daha yapmaması adına nasıl sevmeyeyim SENİ ne eşsiz bir insansın SENİN sabrın yollarına diken seren bu insanın kurtuluşu olmuş ..EYYY GÖNLÜMÜN GÜLÜ bu can sana kurban EFENDİM S.A.V. hiç ömrün boyunca kendin için bir şey istemedin mi ? o gül yanakların hasırların üzerlerinde tahriş olurken hiç mi istemedin EFENDİM...
Bazen evimde çok degişiklik yapmak istiyorum oturdugum salondan tut kullandıgım çay kaşıgına kadar vitrndeki kıyafetlerden tut ayakkabıya kadar EY NUR GÜZLÜM SÖZÜ ÖZÜ TATLI NEBİM işte mektubuma başlarken dedim ya seni sevmek seni ebeden yaşamak demek her daim mücadeledeyim nefsimle...

Ey GÜL YÜZLÜ TEBBESSÜM ÇEHRELİ EFENDİM.S.A.V. hiç yorulmamışsın bazen bende çabalıyorum seni düşünerek belki çok komik ne saçma degil mi ? SENİN GİBİ BİR REHBER ALLAHIN SEVGİLİSİ KAİNATIN NURU ÖRNEK İNSAN çabalarıyla benim ki bir mi ? EFENDİM CAN ÖZÜM GÖNLÜMÜN GÜLÜ seni sevmek için sebep mi lazım ? yaşadıgın her saat her saniye bin bir güzelliklere gebe olmuş EY CAN canım kurban saçının bir teline ..