Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20Haziran 2009, 02:15   Mesaj No:59

AŞK'ÜL İSLAM

Medineweb Sadık Üyesi
AŞK'ÜL İSLAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:AŞK'ÜL İSLAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38
Üyelik T.: 30Haziran 2007
Arkadaşları:0
Konular: 245
Beğenildi:29
Beğendi:0
Takdirleri:146
Takdir Et:
Standart RE: 27.Haftanın Misafiri Yağmur SANCAK

7-Peygamber efendimizin vefatından sonra siyasi mezheplerin ortaya çıkmasına sebep olan olaylarda sence ehli sünnet gibi sessiz kalıp ahiretemi havale etmek gerekir yoksa şiiler gibi menfi tavırla dile getirmek mi?En azından vicdanen rahat olmak için bu tarz söylemlere başvurmak itikadı sarsar mı sana göre?

Ne ifrat, ne de tefrid.. Okuyun bilinçlenin araştırın soruşturun , ama dayatmayın…Bir olmak varken bin’e bölünmeyin.. Allah aklını kullanmayan toplumları pisliğe mahkum eder. O pislik de fitnedir. Vicdani rahatlık arayan KURAN’a bi başvursun .Ne diyor Kuran ? : Allaha ve Resulune itaat edin, birbirinizle nizalaşmayın!..Başarısız Olursunuz !... İman kokunuz/Rüzgarınız gider.Sonra gevşersiniz ve gücünüz, hakimiyetiniz gider.Sabırlı olun çünkü ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR !.. Bu ayet neyinize yetmiyor ?!..

8-Bize tavsiye edebileceğin Fizilal dışında bir eser

Muhammed Hamidullah’ın 2 ciltlik İSLAM PEYGAMBERİ isimli eseri ve Muhammed Kutub’un 2 ciltlik Kuran Araştırmaları /Mekki ve Medeni ayetler… Kesinlikle tavsiye edeceğim harika eserlerden….

9-Yine ne zaman reelde görüşeceğiz?

Bi Pazar günü nöbetten sonra uyumayıp da ‘’sıpacan sana geliyorum çayımı koy ‘’ diye tel açmayı becerebilsen görüşecez de de de deeeeeeeeee…. Uykucu Cadı noolcak

10-Aşağıdaki kavramlar senin için ne ifade ediyor?

İlahiyatçı: Müjdecim, Kurtarıcım,Peygamberim!..Sana uymayan ölçü HAYAT OLSA TEPERİM ! dizelerine ömrünün sonuna kadar Aşık olan , vefatından evvel kızım, yolun sonu göründü, başka bir tünele girmeye hazırlanıyorum sana diyeceğim odur ki ‘’Dünya Hayatı Oyun Ve Eğlenceden İbarettir Ayetini Canevimde yaşadım sen de unutma e’mi.. diyerek bana hayatımın golünü atan dostum, sırdaşım, öğretmenim..

Yazarlık: Tek bir kişinin imanına vesile olabiliyorsa ne mutlu kaleme ve kelimelerime…

Medineweb: Yuvam.. Dönüp dolaşıp geldiğim kürkçü dükkanım :=)

Tasavvuf:Yukarıdaki satırlarda ayrıntılı açıkladım

Bid'at: Dinde olmayan , gelenekselleşmiş ve gelenekle kemikleşmiş, kemiklerini kırasıca bela

Ecrin: Sıpacan bendeki yerini biliyorsun. Alan memnun, veren memnun , eyvallah